lauantai 6. lokakuuta 2012

The little fluffy fellow

Pieni, karvainen kaveri riiviö.


Suloinen vai mitä? Pentu sai nimekseen Sulo, eikä pelkästään suloisen ulkomuotonsa vuoksi vaan myös siksi, että mielestäni kissan nimessä pitää ollä S-kirjain.Aivan aluksi (n. vajaan vuorokauden)  Sulo oli kova sähisemään, mutta sitten se huomasi kuinka kivaa on mammutella ihmisen kainalossa tai mieluiten aivan kasvojen lähellä.Sulo oleskelee enimmäkseen työhuoneessa ja välillä se päästetään "laukalle" olohuoneeseen. Robertin kanssa ne ovat vähän haistelleet ja sähisseet. Tutustuminen tapahtuu hitaasti.
Mies sanoi, että Robert vaikuttaa nyt tosi järkevältä ja rauhalliselta (pentu on niin riiviö). Minun mielestäni Robert on kissamaailman Titanic verrattuna pentuun :)Vähän väsynyt pikkukatti ♥.

4 kommenttia:

  1. Vähänkö söpöläinen!! Voi ei, mä en saa kyllä nähdä tommosia livenä, vaikka haluaisinkin. Pitää vaan muistella karvanlähtöö, maukumista ja kissanhiekkaa kun meinaa tulla kissavauvakuume ;) Ihanaa että otitte Robertille kaverin ja Sulo on tosi ihku nimi! Nyt vasta huomasin, että sulla on tommenen rasti ruutuun juttu tossa lopussa. Miten semmosen saa laitettuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Listaan voisi vielä lisätä, että se vaatii paljon, paljon hoivaa. Robert ei vielä ole varma Sulon ihanuudesta, mutta toivottavasti niistä tulee kaverit. Palaan vielä rasti ruutuun-juttuun :)

      Poista

Kiitos kommentista!