keskiviikko 6. marraskuuta 2013

11 mielenkiintoista(?) asiaa

Kattimanian Devi ja Kajsa kertoivat 11 mielenkiintoista asiaa Mamistaan ja haastoivat muutkin kissat kertomaan henkilökunnastaan.
Nytpä siirryn pois mukavuusalueelta ja annan kirjoitusvuoron kattiloille. He lupaavat paljastaa 11 mielenkiintoista asiaa minusta ja kenties myös Miehestä.

Sulo: Ekaksi paljastetaan miks Anna tykkää niin kovasti kissoista. Robert: Juu. Annan lapsuudenkodin valokuva-albumista löytyy kuva, jossa hän puolivuotiaana vauvan palleroisena makoilee lattialla –sehän nyt ei niin kummallista ole. Mutta arvatkaas mikä on Annan pään takana, puolikaaren muotoisesti? Sulo: No tietty kissa! Semmonen topakka tyttökissa. Se oli Kisuli nimeltään ja laittoi järjestykseen toiset kissat, koirat ja ihmiset. Se oli hurja se!

Sulo: Henkilökunnan miesjäsenen kotonakin on ollut katteja. Yksi kissa raahasi metsästä (peruuttamalla)metson. Se oli tosi kova kissa! Robert: Meidän ihmisistä kumpikin tykkää myös muista eläimistä.
Sulo: Henkilökunta ja mä ollaan kotoisin Satakunnasta ja Robert Pirkanmaalta. Nii, Robert on hidas poika Hämeestä! Robert: Sulo onkin hullu kissa Huittisista! Sulo:….hidas poika Hämeestä! Robert:…hullu kissa Huittisista. Anna: POJAT! Eikö teidän kirjoittamisesta tule mitään? Näppäimistö on kohta ihan jumissa, kun te tappelette. Sulo ja Robert: okei me rauhoitutaan.

Sulo: Kerrotaanko se harmillinen juttu mitä Annalle sattui yks päivä? Kun se peltipoliisi vilkautti sille keltaista valoa? Robert: Sulo, senkin tohelo sä kerroit  jo! Anna pohti niin tiiviisti tätä meidän plogikirjoitusta, että vahingossa ajoi hieman ylinopeutta. Yleensä se noudattaa aika tarkkaan liikennesääntöjä, mutta jos nyt tulee sakko, niin se on ensimmäinen kerta ja ajokortti on ollut jo 16-vuotta.

Robert: Anna on töissä sellaisessa isossa talossa, jossa on paljon sairaita ihmisiä. Henkiökunnan toinen jäsen eli Mies opiskelee, siitä tulee joku ..nööri. 

Sulo: Anna on lukutoukka (mut se ei siis syö kirjoja, enkä mä saa pureskella niistä kulmiakaan). Sillä on hirveet määrät kirjoja lainassa jostain lainastosta ja kirjahylly on täynnä omia kirjoja. Erityisesti se pitää elämänkerroista ja historiasta. Robert: Juu. Meidän henkilökunnasta kumpikin  lukee kirjoja.

Sulo: Ja ne tykkää myös sarjakuvista, niinku Fingerporista. Anna tykkää myös Mummo-sarjakuvista.

Robert:  Mamma eikun Anna harrastaa valokuvausta, käsitöitä, sisustamista ja puutarhurointia. Sulo: Se kuvaa mua eiku meitä aika usein, koska me ollaan niin komeita. Sitä mä en ymmärrä, että miksen mä saa auttaa lapasten kutomisessa tai sisustaa?
Sulo: Meidän henkiökunta on kaikkiruokainen, paitsi Mies sanoo Annaa Nirsopetteriksi. en kyllä tiedä mitä se tarkoittaa. Robert: Mies laittaa ruokaa tosi usein ja aika hyvää, koska tuo ronkelikin suostuu syömään.

Robert: Ja henkilökunta herkuttelee aika usein ja MUA sanotaan punkeroksi. Sulosta tulee varmaankin isompi kuin minä eli suurpunkero. Sulo: Annakin tykkää ihmisten raksuista ja Mies tykkää baakelssista.
 
Sulo: Mitäs vielä kerrottais? Robert: Anna tuntuu kovasti tykkäävän tämän plogin pitämisestä. Sulo: Joo ja kommentteja me luetaan kaikki.

 


Mukavaa viikkoa kaikille, erityisesti kissoille + muille eläimille!
Kirjoitti tassut joita ohjasi Sulo ja Robert
 

35 kommenttia:

 1. No pittääpä kommentoida kun kerta koko kööri ne lukee :) Eli hei Punekero ja suurpunkero ja muut! Ja miten niin et saa Sulo kutoa etkä sisustaa..? Tuota en kyllä usko alkuunkaan.. . Mut joo teän Annalla on JUST samat harrastukset ku meän Hellullakin, melkein. Terkkuja myös kokki-miehelle, semmonen on kyllä hyvä olla talossa!
  -Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koko kööri lähettää terkkuja takaisin!
   Juu, homma on niin, että Sulo saa sisustaa vaan salaa! Juur tänään Mies laittoi tapettiin paikan, vaikka Sulo oli tehnyt suuren urakan se raapimisessa.

   Blackie, me jäädään odottamaan sun postausta Helenasta :)
   T:Sulo ja Robert

   Poista
 2. Nyt kyllä tuli tiukkaa tietoa pojilta! Kiitos tästä Sulo ja Robert ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Mamma N ja Helmille ujoja terveisiä! Toivottavasti Helmikin pääsee postaamaan 11 mielenkiintoista asiaa mammastaan :)
   T: Sulo ja Robert

   Poista
 3. Puss puss och kram teille ruotsalaisuuden päivän kunniaksi!
  Hyvät paljastukset. Meillä ei uskalleta enää lainata kirjaston kirjoja, sillä Ransu pureskelee niiden kulmia yrittäessään saada mammaa, siis Sailaa, hereille. Se on suunnitelma B, jos se tavallinen toimenpide eli nenänpuraisu ei toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Ransu! Henkilökunta kannattaa pitää kurissa (mekin voitaisiin kokeilla samaa, jos uskallettais..).
   Toivottavasti Musti ja Ransu kertovat 11 mielenkiintoista asiaa Sailasta :)

   Sailalle pusu ja kissaherroille miehekkäät terveiset!
   T: Sulo ja Robert

   Poista
 4. Ihana postaus - kiitos Sulo ja Robert - aikamoisia hölösuita olette♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Viirulle terveisiä ja toivottavasti sekin kirjoittaa postauksen mammastaan :)
   T: Sulo ja Robert

   Poista
  2. Viirulla on sellainen harmitus, että sen mamma on itsekin aikamoinen hölösyy - mutta ehkä siitä vielä jotain uusia puoliakin irtoaa;)

   Poista
 5. Pojat on poikia :) Näillä tuntuu olevan myös sana hallussaan. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Me luettiin, että komeita poikia :D Ehtisiköhän prinssi talven tullen kertoa 11 mielenkiintoista asiaa Cheristä.
   T: Sulo ja Robert

   Poista
 6. Oikeastaan voisit antaa useammin puheen-/kirjoituksen vuoron Sulolle ja Robertille! :D
  Meilläkin oli aina koiria tai kissoja, kun olin lapsi! Tykkään kyllä koiristakin, mutta kissat ovat kuitenkin ihan eri planeetalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi harkita puheenvuoron antamista pojille useammin -toivottavasti peltipoliisi ei sitten jatkuvasti ala vilkuttamaan (olen vieläkin hämmentynyt moisesta) ;)
   Meille sopii kissat paremmin, koska emme ole kovinkaan sporttisia ja koira pitäisi oikeasti kouluttaa tavoille (kissojen kanssa se on erilaista).
   T: Anna

   Me jäädään odottamaan 11 mielenkiintoista asiaa mamasta! T: Sulo ja Robert

   Poista
 7. Hienoa pojat! Sanokaa Annalle, että ei se välttämättä saanut sakkoja. Meilläkin nimittäin vastaava peltiloota välähti meidän ihmiselle, mutta sille tuli vain nuhteleva kirje, jossa sanottiin, ettei saa niin kovaa ajaa!

  Mutta mikähän kumma niissä paperipinoissa on, kun niitä tuijotetaan? Tuijotetaan, käännetään, tuijotetaan ja käännetään. Ihme touhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti homma on näin ja pelkällä nuhteilla selvitään! Kyllä Anna selvästi on näyttänyt katumuksen merkkejä.

   Niissä paperipinoissa jännittävintä on rapina, tosin jotain tiiliskiveä, jossa lukee Sinuhe ekyptiläinen luetaan tosi hitaasti, siis vuositolkulla. Mutta sanomalehden luku lattialla on tosi jees, sitä muuten ei ole tapahtunu kissamuistiin -jostain syystä.

   Kirjoittakaa tekin 11 mielenkiintoista asiaa Hennasta!
   T: Sulo ja Robert

   Poista
  2. Muutama asia on jo kirjoitettu! Omituisten Tapojen haasteeseen: http://friedenvaltakunta.wordpress.com/2013/02/03/prenikoita/

   Olisihan noita omituisuuksia ihmisillä tietysti lisääkin, vaikka kuinka.

   Poista
  3. Haa, sieltähän löytyi muutamia omituisuuksia, ainakin meidän kissojen näkökulmasta ajetellen. Anna muuten ei saanut sakkoja vaan kirjallisen huomautuksen, kyll me kaikki oltiin helpottuneita. T: Robert ja Sulo

   Poista
 8. Kiitos pojat, vähän aloin jännittämään saatteko jutun loppuun kun aloitte kinastelemaan ja siten yleensä alkaa painit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meinasin antaa Sulolle selkään, kun se alkoi nimitella hitaaksi -mutta en vielä ehtinyt, kun Anna tuli komentamaan. T: Robert
   Toivottavasti teidän kattilat postaavat mammastaan 11 mielenkintoista asiaa! T: Sulo

   Poista
 9. Voi pojat että teillä oli hauskat jutut! Osasitte kyllä kertoa hyviä asioita henkilökunnastanne :) Ja kiva kun osallistuitte! -Kajsa & Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eihän haastetta voinut vastustaa, kun ihastuttavat kissaneidot pyysivät, KURR! Ja henkilökunnalla riittää omituisuuksia vaikka useampaan postaukseen. T: Robert ja Sulo

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Aika velikultia me ollaan :) Toivottavasti kolmoset kertovat 11 mielenkiintoista mammastaan, me jäädään odottamaan postausta! T: Sulo ja Robert

   Poista
 11. Jestas miten pojilla on sana hallussa :D Aikamoisia katteja <3
  On teillä kivat palvelijat.
  Hullu miäs Huittisista...taitaa syödä enemmän kuin ...ja niin edelleen...
  Onnin, Kaapon ja Papun mamman lapsuudenkoti oli naapuripitäjässä Porrii päi ! Ja ny me asutaa vähä enemmä Porrii päi. Pojat on kyl espoolaisia syntyjään.
  Se on moro Sulo ja Robert vai high five...Sulo ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä juttua riittää, varsinkin Sulo on ahkera maukustamaan. Meidän mamman lapsuudenkoti taasen on Huittisista etelään päin. T: Sulo ja Robert
   Vaikka Satakunnasta muuttaa pois, niin satakuntalaisuus ei häviä, jos nyt ei ihan tarkoituksella halua ;) Jonkunlaisen erilaisuuden tunteen välillä havaitsee täällä Pirkanmaalla ;) Porisa on aika harvakseltaan tullut käytyä, vaan enemmänkin Turussa, vaikka matka lienee melkolailla yhtä pitkä kumpaakin, siis lapsuudenkodistani.

   Poista
 12. Nööri ja nurse =)
  Parhaat palvelijat siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaat palvelijat (toivottavasti), mutta ei kuitenkaan nurse ;)

   Poista
  2. Me halutaan hastaa teidätkin kertomaan 11 asiaa henkilökunnasta! T: Robert ja Sulo

   Poista
 13. Ihana esittely ja kuvat! :) Tassu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me jäädään odottamaan Kollon tekemää postausta! T: Sulo ja Robert

   Poista
  2. Pitääkin tehdä kuvaus. :) t. Kollo

   Poista
 14. No voi pojat, on teillä melkoisen mukava perhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että teistäkin kuuluu jotain :)

   Meillä on pieni, hassu perhe ♥.
   Toivottavasti Myrsky joskus ehtii postaamaan 11 mielenkiintoista asiaa mammastaan. Siis kun (toivottavasti) palaatte blogitauolta -asia kerrallaan.

   Poista
  2. Ai juu, kommenttien valvonta on yli vrk:n vanhoissa postauksissa. T: Robert ja Sulo (edellisestä kommentista jäi nimmaritkin)

   Poista
 15. Kiitos, tätä voisimme yrittää jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!