torstai 29. toukokuuta 2014

"Arjen yläpuolella"

Tampereen korkein taso ja todennaköisesti myös korkeatasoisin ravintola on Näsinneula. Ja tämä onnentyttö pääsi sinne työporukan kanssa.Näsinneulasta on aivan huikeat maisemat. Ja mikä parasta ravintola pyörii hitaasti, joten kaikista pöydistä näkee samat maisemat (ja kun tulet naistenhuoneesta pöytäsi on jatkanut matkaansa..).Tässä muutama kännykällä räpsäisty ruokakuva. Pääruokana oli luomukaritsaa ja timjamia kahdella eri tavalla. Vasemmalla oleva kuutio sisälsi arkkiviholliseni -nimittäin siinä oli mm. selleriä, mutta selvisin! Karitsa oli oikein suussasulavaa ♥.Jälkiruokana oli suklaata ja vadelmaa (sorbettia).
Eri ruokalajien ja -juomien välillä vallitsi varsinainen rakkausliitto -niin hyvin ne täydensivät toisiaan. Kotimaiset ja vuodenaikaan sopivat ainekset myös lämmittivät mieltä.

Ja sitten vaan pohtimaan, että miten vastaavia (tai edes sinnepäin olevia) herkkuja voisi itse valmistaa ;)Ps. Kertokaapa parhaat vinkkinne ohuiden sukkahousujen pukemisen suhteen, nyt on niinkuin sesonkiaika edessä, ainakin näillä "mekkokeleillä". Oma vinkkini on se, että kannattaa käyttää stay up-sukkahousuja; vain yhden kerran (tai no kaksi) kiskot ne jalkaan. Tavallisten sukkisten kanssa pakolliset veskikäynnit ovat hieman vaarallisia..

14 kommenttia:

 1. Kieltämättä oman pöydän löytäminen olisi varmasti haasteellista :D Vinkkejä ei ole nyt jakaa, mutta tuonne ravintolaan minä haluan käymään joskus!

  VastaaPoista
 2. Arkkivihollinen selleri :-D
  Huh, tuolla ei parane nauttia liikaa nestemäisiä tai ei ehkä ikinä löydä takaisin pöytäänsä. Ihanat maisemat kyllä, ja tekisi hirveästi mieli päästä noihin laitteisiin pyörimään tuolla alhaalla! Huippuhyvän näköiset ruuatkin. Ja kuuloiset - satun pitämään selleristä, ja kaikesta muustakin mitä söitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuli suorastaan tuskahiki, kun kuulin että ruuassa on reilusti selleriä. Selvisin kerrankin ilman yökkäilyjä, huh.

   Viime vuonna olin Särkänniemen "laitteissa" eli perinteisessä, hitaasti liikkuvassa karusellissa :D

   Poista
 3. Hieno paikka, sekä silmän, että vatsan ruokaa. Sukkahousujen päälle en ymmärrä ollenkaan, stay up? mikä lienee toinen vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, sekä silmän että vatsan ruokaa!
   Se toinen vaihtoehto saa kiskomaan sukkia huomaamattomasti ylös tai istumaan tukevasti tuolilla :)

   Poista
 4. En ehkä pystyisi toimimaan Näsinneulan ravintolassa. Se on 1) korkealla, 2) lasiseinäinen ja 3) pyörii. Meinaa olla liikaa täälläkin yksi ravintola, joka on lasiseinäinen ja osa ravintolaa on osaksi veden päällä. Ja se sentään ei liiku. Ja on kutakuinkin maanpinnan tasalla.

  Tuliko joku seurueestanne muuten katsoneeksi kasvisruokatilannetta Näsinneulan ravintolassa? Uteliaisuudesta kysyn, koska tuntumani mukaan mitä hienompi ravintola sitä vähemmän kasvisruokaa on tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on muutama mutta ravintolan suhteen ;) Sitä korkeutta ei mielestäni niin hirmuisesti huomaa jos ei istu aivan ikkunan vieressä (olisin halunnut) ja ravintolassa on suuret ikkunat, ei sentään koko seinä lasia.

   Meillä oli valmis menu, mutta näyttävästi heillä on myös täysin kasvisvaihtoehto. Alku- ja pääruuissakin oli ainakin pari vaihtoehtoa jos kuitenkin syö kalaa. Itselleni olisi mainiosti maistunut esim. Vanajaveden kuha :)

   Poista
 5. Mitä herkkuja! Olisi maistunut minullekin. Sukkahousut ovat todellakin hankalia. Stay-upit ovat parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ne herkkuja!
   Toivottavasti tulee pian niin lämpimät ilmat, että sukkahousut ja stay upit voi julistaa pannaan :D

   Poista
 6. Oi mitä herkkuja (selleri ei täälläkään kuulu niihin)! Se vessasta tulo on niiiiin kamalaa. Tämmöinen hahmotushäiriöinen ehtii panikoida, ennenkuin tutut kasvot ja oma pöytä löytyy. Muuten Näsinneula on varsin viehättävä paikka.
  Sukkahousut ja stayupit, kummatkin on ihan kertakäyttökamaa, jälkeenmainitut varsin kalliita kertakäyttöön. jos miehet käyttöis niitä, ne oli kolme kertaaa halvempia, kun miehet ei todellakaan suostuis maksamaan, No niin, eiväthän he todellakaan käytäkään sukkiksia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkahousut olisivat varmasti myös kolme kertaa kestävämpiä, jos miesten pitäisi kiskoa niitä jalkaansa :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Herkullista ja todellakin arjen yläpuolella :)

   Poista

Kiitos kommentista!