lauantai 10. syyskuuta 2016

Habitare 2016

Muutaman vuoden tauon jälkeen oli kiva käydä Habitaressa. Tällä kertaa bloggaajan "roolissa".
Aivan ensimmäisen kerran olen käynyt Habitaressa n. 20 vuotta sitten nuorena puuseppäopiskelijana. Aika nopeasti koulutus vaihtui (ne isot koneet..) aivan toiseen alaan, mutta intohimo sisustamista ja muotoilua kohtaan on vuosien mittaan syventynyt.Habitaressa oli kivan tunnelmallinen ja vaihteleva valaistus.

En ole koskaan taitellut origami"juttuja", mutta nyt alkoi kummasti sormia syyhyttämään.


Nyt oli väripaletista selvästikin löytyneet muutkin värit, kuin harmaan, valkoisen ja mustan eri vivahteet.Jos kylpyhuone ei olisi juuri valmistunut, niin haluaisin tälläisen seinän, vaaleana kiitos.Kotoisassa ja arkisessa puupölkyssä on paljon potentiaalia. Tämä osasto oli tosi inspiroiva.Tuulia Penttilän hyllyköt olivat huikean kauniita.Maija Puoskarin Haperot olivat kauniin ja hauskan näköisiä. Onneksi kaiken ei aina tarvitse olla niin vakavaa.Marimekon osastolla eniten innostivat hyllyt, hyllyt!Siesta tuolin kohdalla adjektiivit loppuvat. "Lontooksi" sanoisin stunning.Marianne Huotarin Kaiku-seinävaate oli hieno ja siihen kannattaa tutustua vähän lähempääkin.Jalokalusteen Retro-keittiö oli tosi hieno. Olen jo vuosia kuolannut Sköna hem-lehdestä ruotsalaisen Kvänumin retro-keittiötä; hienoa, että nyt sille on kotimainen vastine.Muistuttakaa, että en ole ostamassa sohvaa. Mutta Tapio Anttila Collectionin sohva hipoo täydellisyyttä.Garage-osasto oli ehkä suosikkini.


Ainoan messuostoksen, jopa etukäteen suunnitellun, tein Verso Designin-osastolta.


Habitare on auki vielä huomenna, kello 10 alkaen, suosittelen

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta ja inspiroivalta! Nyt mua alkoi melkein harmittaa, että en suunnannut messuille.

  VastaaPoista
 2. Ihanuuksia olet löytänyt paljon. Kiitos taas :)

  VastaaPoista
 3. Hassut haperot :)

  Tuo Tapio Anttilan sohva todellakin hipoo täydellisyyttä! Juuri jonkun tuon tyyppisen sohvan haluaisin meille. Ehkä sitten seuraavaan kämppään :-)

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa. Ei kai tullut yliannostusta?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!