sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Kiinnostavat asiat alkavat K:lla eli valittuja Instagram-kuvia

Oletko ajatellut millä kirjaimella sinua kiinnostavat asiat alkavat? Allekirjoittaneen Instagram-tilillä monet lempijutut alkavat K:lla. Katsokaa vaikka:K niin kuin kahvi, kuis sitte. Kuluneella viikolla olin paikassa, jossa kahvia sai vain rajoitetusti ja se oli outoa. Saman kohtalon kärsivät myös kaakaon ja teenjuojat.Kirjat. Käyn ahkerasti kirjastossa ja monesti kuvaan luettavana olevan kirjan Instaan. Historiasta ja kädentaidoista kiinnostuneille suosittelen lämpimästä Kättentöitä-kirjaa.Hyvin eletty-kirja oli tosi mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä.Iltasaduksi Kreikkalaisia jumalaistaruja ja satuja. Taidehistoriaa opiskelelessani huomasin lukuisia kertoja, että kreikkalainen mytologia kannattaisi tuntea, edes pintapuolisesti.Kissa- tai kuten me kutsutaan Kattila, Kattilakaksikon-kuvia. Sulolle tuli rokotuksen jälkiseurauksena ihottumaa ja se on aivan maansa myynyt, koska pitää pukeutua. Ensin sillä oli käytössä kuvassa näkyvä fairislejumpperi, mutta työkaverilta sain t-paidan (siis kissan kokoluokkaa olevan).
Kukat ja kasvit. Muhkean unikon sai yllättävän hyvin litistymään kuivakukaksi. Ennen vanhaan ei kaikki ollut paremmin, mutta puhelinluettelot olivat oiva väline kasvien kuivauksessa.Lokakuun alussa kesäkukat vielä sinnittelivät ja niistä sai tehtyä kimpun.Käsityöt. Aina pitää olla monta rautaa tulessa eli useampi kässäprojekti menossa. Löysin lankalaatikosta ihanan pehmeää ja upean monisävyistä lankaa. Tarkoituksena on kutoa kontinpohja-tekniikalla tuubihuivi. Jos lanka loppuu kesken, niin sitten siitä tulee muhvi ;DRoksana-kahvikupit ovat hyvin sievän näköisiä. Kahvinjuontiin ne ovat vähän liian pieniä, paitsi erityisissä tilanteissa. Mutta manteleiden tarjoiluun se on juuri oikean kokoinen.

Millä kirjaimella Sinun lempijutut alkavat?

6 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus ja kysymys! Pelkäämpä, että täälläkin ovat monet k-asiat: Kissat, Käsityöt, Kahvikin... Sulo fair isle -jumpperissaan on muuten vielä entistäkin söpömpi ♥
  Mutta sitten on Puutarha. Ja Pelargonit, Pionit, Varjohiipat, Viini. Hmm! Kylläpä onkin haastavaa.
  Ihanat kuvat ja aiheet joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsit kyllä monta hyvää! Tosin instagram "todellisuus" vinoutuisi ehkä hieman liikaa jos jatkuvasti julkaisisin viininlipitys-kuvia :D

   Harmi,ettei Saaripalstaa löydy instagramista, vai olenko sen epähuomiossa missannut?

   Poista
 2. Ai minäkö en kommentoinutkaan! Piti kyllä...

  Mielenkiintoinen asia tämä! Kreikkalaisten tarujen jälkiruoaksi voisin suositella skandinaavitaruja (Edda) ;)

  K:lla monet kiinnostavat asiat kyllä oikeastikin alkavat. Ne on jo mainittukin pääosiltaan. Ei K:lla alkavia hyvä asioita tulee mieleen liikunta, tee (se juoma, ei kirjain eikä tehdä-verbin käskymuoto :D), eläimet, oppiminen. Piirtäminen ja musiikki, vaikka ne ovat valitettavasti jääneet vähemmälle viime aikoina. Maailma on täynnä mielenkiintoisia asioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, maailma on täynnä mielenkiintoisia asioita! Ja skandinaavitaruihin täytyy kanssa tutustua, kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Tämä oli hauska, joten tätä täytyy kommentoida. Minulle tulee mieleen kahvi, käsityöt ja kotoilu. Ja ihan pakko myöntää, karkit 😀. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansu kiitos kommentista!
   Kotoilu ja karkit tottakai -kotoilua mahdollisimman usein ja karkkia silleen hallitusti.

   Poista

Kiitos kommentista!