sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Katseilta suojaan

Keittiön uudistuksen myötä päästiin vihdoinkin eroon vanhasta, ikkunan päällä olevasta sälekaihtimesta. Joo, kyllä se täytti päätehtävänsä eli toimi mainiona näkösuojana. Tosin samalla se keräsi älyttömästi pölyä, piti ärsyttävää ääntä ja säätönarut piti piilottaa kissoilta.

Hra K osti keittiön ikkunaan rullaverhon, mikä sinällään oli oiva ostos -paitsi meillä oli erimielisyyksiä sen käytöstä (mä niin arvasin). Verhoa siis uutterasti kiskottiin ylös alas ja sillä käytöllä se olisi jo kohta mennyt rikki. Hra K:lla oli ketunhäntä kainalossa, sillä verhosäädin olin hänen puolellaan pöytää ;)Millä ihmeen keinolla ikkunasta saa paljon valoa, mutta samalla siinä on näkösuojaa? Ikkunakalvolla tietenkin!Ikkunakalvo on minusta tyylikäs ja ah, niin toimiva. Yhtä eleettömän näköinen se on myös ulkoa katsottuna. Rahapussikin tykkäsi sillä tämä kustansi vajaat 4 euroa.
Nyt aurinko ja Anna hymyilevät kilpaa muina hangonkekseinä :)

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kätevä varmasti ja aivan hyvännäköinenkin! Tosin mua harmittaisi, kun en näkisi mitä ulkona tapahtuu :D Pitäisi olla silmän tasalla kalvossa niin kapea rako, että ohikulkijat ei ehtisi nähdä sisälle, mutta utelias asukas voisi tarkkailla ympäristöään :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet! Nyt pitää uteliaisuuspuuskassa kurkata ikkunakalvon ylitse ja silloin varmasti tulee huomatuksi ;D

      Poista

Kiitos kommentista!