keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Löydöt kirja-alesta

Taas on se aika vuodesta, kun kirja-alennusmyynnit ovat täydessä vauhdissa. Tuntuu, että (nekin) alkavat vuosi vuodelta aikaisemmin. "Tavallisista" alennusmyynneistä voin selvitä ilman mitään ostoksia, mutta kirjat tekevät selvän poikkeuksen.Ja tälläinen saldo tällä kertaa; kaikki samasta kirjakaupasta.

The Forest Feast-blogia seuraan säännöllisen epäsäännöllisesti. Blogissa on toinen toistaan hienompia kuvia eli käyn siellä lähinnä visuaalisen nälkääni. Mutta vege-keittokirjassa on lukuisia houkuttelevia reseptejä -eikä niihin tarvita ziljoonaa eri ainesta.

Lakritsi-kirja oli minulla todella_pitkään kirjastosta lainassa. Olinkin erittäin tyytyväinen, että se oli nyt alennuksessa (vähän jo hävetti kirjaston kirjan omiminen).

Retronaut-kirja on valokuvallinen aikakone, joka tarjoaa lukemattomia mielenkiintoisia, historiallisia kuvia.

Onko siellä tehty löytöjä (kirja) alennusmyynneistä?

14 kommenttia:

 1. Ei olla mitään tehty! Enkä ole menossakaan kirjakauppaan. Sen sijaan olen siivonnut kirjahyllyistäni kirjoja pois mennäkseni joskus kirppikselle. Olipa tylsä kommentti... Kivat löydöt olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tylsä, vaan positiivisesti erilainen kommentti :)

   Poista
 2. Tuo The Forest Feast on minulle ihan uusi tuttavuus, kiitokset vinkistä!

  Lapsena joulun jälkeen parasta oli Suuren Suomalaisen kirjakaupan alekuvasto, josta saattoi valkata kohteita, joihin joululahjarahat käyttää :D Nykyään yritän vältellä kirja-aleja, juurikin siksi ettei niitä kirjoja tulisi kauheasti... Ei se tosin ole toiminut kovin hyvin kun nyt on tuo e-kirjojen lukulaite, siihen on nimittäin tullut osteltua netistä aika monta parin euron kirjaa... ;) Muut alelöydöt onkin tehty vaatepuolelta, esimerkiksi unelmien korkeakorkoiset nahkasaappaat löytyivät vihdoin ja viimein järkevään hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmien nahkasaappaat järkevään hintaan kuulostaa mahtavalta ale-löydöltä!

   Poista
 3. Pitäisikö uskaltautua? Yhden kirjakaupan esitteen kyllä selasin tarkasti läpi kannesta kanteen :) Kirjat ovat heikkouteni. Yksi niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat ovat niin kivoja. Ja lapsuudessa/nuoruudessa Jörn Donner vuodesta toiseen hoki telkkarissa: lukeminen kannattaa aina :D

   Poista
 4. Kuljin eilen pääkaupungissa kirja-alen ohi, oli niin kiire, etten ennättänyt poiketa sisään.

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä. Itse en ole kirja-alessa päässyt käymään.

  VastaaPoista
 6. Minä olen vielä onnistuneesti kiertänyt kaikki alet. Mutta tiedän jo nyt, että viikonloppuna sorrun, kun parturin vieressä on kirjakauppa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorruitkohan kirjojen alennusmyynnissä? :)

   Poista
 7. Aina tulee sorruttua kirja-alessa. Ihania löytöjä olet tehnyt, Lakritsikirja täältäkin löytyy.

  Mukavaa iltaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiia K, kiitos kommentista! Lakritsikirja on kerrassaan mainio ♥.

   Poista

Kiitos kommentista!