sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannustunnelmia

Tänä(kin) vuonna kokeilimme vaihtoehtoista juhannuksen viettoa; tällä kertaa suuntasimme saaristoon, tarkemmin sanoen ruotsinristeilylle. Merellä ei satanut ollenkaan ja herkutella sai enemmän kuin tarpeeksi. Mutta merkitäänpä ylös: risteilyt, ainakin Turku-Tukholma välillä ja Siljan laivalla saa toistaiseksi riittää. Vaikka meillä oli ns. parempi hytti -niin olihan se aika nuhjuinen.

Eniten laivalta jäi mieleen varsinainen korvamato; flyyg, flyyg, flyyg on soinut allekirjoittaneen ja todennäköisesti myös Hra K:n päässä. Selitys löytyy postauksen lopusta, katsokaa ja ihastukaa ♥.Höyrylaiva Ukkopekka tuli meitä vastaan. Tässä kuvassa voisi kuvitella olevansa sisävesiristeilyllä, eikä merellä. Saaristo mökkeineen ja hulppeine huviloineen on todella kauniin näköinen.Talven pimeydessä on vaikea uskoa, että keskikesällä on oikeasti valoisaa myös keskiyöllä. Tälläinen näkymä oli hytistä.Ja kyllä, oleellinen osa risteilyn viehätystä on karkkituliaiset.Ja tietenkin kosmetiikkatuliaset, köh, itselle. Hollantilainen Rituals-sarja oli uutuutena laivalla. Kymmenisen vuotta sitten shoppailin tätä kosmetiikkaa Barcelonasta -ehkä vielä joskus myös Suomesta? Kannattaa tutustua jos vastaan tulee. Puhas loodus-sarja on taas virolainen, edullinen ja luonnonmukainen sarja. Sokerina pohjalla Diorin Diorshow-ripsiväri ♥.

Juhannuspäivänä oli tiukka ohjelma laivalla. Siis sitä tavallista, mutta raskasta; erikoisaamupala ja tietenkin buffet-lounas, sekä shoppailua. Mutta oikeasti välillä täytyi levätä ja telkusta tuli pari tosi kivaa ruotsalaista mainosta. Onko teille tuttu Vinnie ATG:n-mainoksista? ATG on ruotsalainen vastine Veikkaukselle. Ja Vinnie on maailman söpöin minihevonen.Vinnien mainoksia on useampi kappale, mutta tässä saagan ensimmäinen. 
Mainosten ohjaajana toimii Solsidanista tuttu Felix Herngren.Huomio kissatädit- ja sedät -tämä mainos on teille. Huom! Vakava söpöysvaroitus.Ensin alkuperäinen video.Ja sitten lentokonekaaos-video :)

Mainokset ovat kerta kaikkiaan oma taiteenlajinsa. Mikä on sinun kaikkien aikojen suosikkisi kotimaisista mainoksista ?

10 kommenttia:

 1. Lentokonekaaos, voi hyvänen aika! :D ♥

  Ei nyt pysty ajattelemaan mitään suosikkimainoksia näiden jälkeen. Heppamainos kyllä on aika surullinen, vaikka ihan yukkapalmukin pantiin muuttokuormaan mukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppamainoksen tarina etenee mainos mainokselta -vaikka pienen hevosen onkin hivenen vaikea voittaa raveja. Mutta niin tapahtuu ainakin Vinnien unissa: https://www.youtube.com/watch?v=QXbZv9dA4pI

   Poista
 2. Risteilylaivoilla alkaa olemaan jo sen verran ikää, että niilä pitäisi tehdä kunnon remppaa.

  Itse käin keväällä Siljan bloggaajatapahtumassa, missä pääsin kiertelemään laivaa kunnolla ja se rempattu commodore junior suite oli kyllä niin ihana ! Taitaa munkin risteilyt olla nyt käytynä, kun muihin hytteihin en enää suostu menemään, enkä suostu maksamaan melkein 900 euroa itselle sopivasta hytistä ;)

  Mutta noi mainokset !!! Ihania ! Flyyg, flyyg, flyyg.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, en uskaltaisi edes vilkaista commodore-hyttiin tai se olisi menoa (jos mania sattuisi olemaan). 900 euroa risteilystä, oikeasti.

   Flygresorilla on useampi "kissamainokseen" liittyvä filmi; kuinka pieniä kissatähtiä käsitellään ja kuinka minikissamaailma rakennettiin https://www.youtube.com/watch?v=LvPgZTMamS0

   Poista
 3. Teil on ollu herkkumatka, kaikelviisiin. Noi kissat on tosi söpöi ja oli se ponikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että taas selvittiin kunnialla yhdestä nytonpakkojuhlia-päivästä ;)

   Poista
 4. Mitkä videot, ooh... Kysyttiinkö jotain, en muista ;) -Emäntä

  VastaaPoista
 5. Mitä kotimaisia? Voi herranen aika kuinka ne lyllersi ne söpöt pikku lentsikat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä lentsikoita ja niiden lyllertämistä (osuvasti kuvasit) voisi katsoa uudestaan ja uudestaan.

   Poista

Kiitos kommentista!