sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kesän herkullisin kakku

Luulenpa, että kesän herkullisin kakku on löytynyt -vaikka kesä ei ole edes kunnolla alkanut. Mikä parasta se ei vaadi tsiljoona eri ainesosaa ja leipominen on melko helppoa, kunhan keskittyy kunnolla.Apuleipurit olivat runsaslukuisesti paikalla.Joo-o, taas kerran Britakakku, mutta tällä kertaa raparperibritakakku. Ohje löytyy täältä. Puolet vispikermasta korvasin rahkalla, koska siitä tulee raikkaampaa. Kesän edetessä mansikat vaihtuvat ensin kotimaisiin ja sitten kotopihan ahomansikoihin, mums. Nyt kotimaiset, kasvihuoneessa viljelyt mansikat olivat uskomattoman kirpeitä, joten ne jäivät ostamatta. Raparpereihin yhdistettynä olisi tarjolla ollut varsinaista irvistyskakkua :)
 Maljojen kilistelyyn oli aivan erityinen syy: meillä on vastavalmistunut insinööri ♥.Kirppikseltä löytyi oikein sievä, liilalla kuvioitu pöytäliina. Sen kanssa katoin Illusia-kupit, jotka ovat olleet arestissa kaapissa ja Marimekon tuikut löytyivät toisesta "piilosta". Pienen boikotin unohduksen jälkeen em. astiat näyttävät taas raikkailta :) 
Huomenna on paluu arkeen eli sairasloma päättyy. Ortopedin mukaan paraneminen kuitenkin vie vuoden verran - todellakin pikku hiljaa.

8 kommenttia:

 1. Onnea vastavalmistuneelle! Kelpaa sitä kilistelläkin!

  Kakku oli varmasti hyvää. Kelpaisi.

  VastaaPoista
 2. Onnea sekä vastavalmistuneelle että töihinpaluulle.
  Ja todellakin - kyllä se kuntoutuminen aikansa ottaa - niin täälläkin.
  Kakku näyttää ihan liian herkulliselta tällaiselle herkkulakossa olijalle - ja silti oli pakko klikata tämäkin postaus, vaikka otsikko jo varoitteli;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady, sekä valmistuminen että töihinpaluu ovat kesän merkittävimmät saavutukset.
   Vaaka näytti sellaisia numeroita, että pieni herkkulakko olisi hyvä pitää. Eiku nythän mä pääsen pikku hiljaa lenkkeilemään, ihanaa :)

   Poista
 3. Onnea valmistuneelle ja "tervehtyneelle"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Tervehtymisen ensimmäinen vuosineljännes jäi plussan puolelle ;)

   Poista
 4. Onnea valmistuneelle, herkut teillä oli kyllä ihan kohdillaan ! NAM !

  Ja töihinpaluuseen kanssa, juhlan aihe sekin :O) Kuten ensimmäinen viikonloppu ekan työviikon jälkeen, ehkäpä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Vähänkö olin väskä ensimmäisen työviikon jälkeen!!

   Poista

Kiitos kommentista!