sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Onnenpäivä kirppiksellä vol IX: (astia)Rakkautta ensisilmäyksellä

Kirppisrintamalla on ollut aika hiljaista. Vain muutamia kirppiskierroksia ja vain muutamia löytöjä. Eilen ajelimme Loimaalle, toivorikkaana ajattelin, että toisesta maakunnasta voisi tehdä löytöjä.

Loimaalla piipahtamisessa on tiettyä nostalgiaa, sillä olen opiskellut siellä. Ja hei, siellä aluesairaalassa olen käynyt myös syntymässä. Hra K joutui taas kerran kuuntelemaan samat muistelmat. Tuossa ajoin ensimmäistä kertaa (autokoulun) autolla. Tuolla Lintuparvessa (ravintola) käytiin välitunnilla. Tuossa Seurahuoneella meidän luokalla oli pyjamabileet. Tuossa oli ennen kirjasto. 20-vuodessa kaupungin keskusta on myös aikalailla hiljentynyt, useampia tyhjiä liikehuoneistoja. Toisaalta, nyt ei ollut toripäivä. Aikanaan allekirjoittaneen inssiajokin oli toripäivänä :D

Mutta siis ne kirppislöydöt.Löysin herkän kauniita ja melkein ilmaisia laseja. 3 kpl kustansi 1.50 €.Kunpa näitä löytyisi lisää, montamonta.Kirsikka-sarjaa löytyy jo ennestään ja tuikkulyhty on hyvä lisä. Lisäksi löysin kirkkaan, pallon mallisen vaasin.Ensimmäiset löydöt olivat herkkää ja seesteistä kirkasta lasia. Mutta sitten mukaan lähti vielä Turun kristallin lyhty. Nämä kaikki löytyivät Helmi-kirppikseltä. Säästöporsaasta löytyi vielä keväänvihreä pöytäliina.Kirppislöytöjen ryhmäkuva. Pallovaasi on mielestäni huikean kaunis. Saman sarjan pallovaasi löytyy jo pienenä, ruskeansävyisenä.

Mukavaa alkavaa viikkoa! Toivottavasti saadaan nauttia lämmöstä ja auringosta ♥.

10 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin sievät lasit, en ole tuollaisia ennen nähnytkään. Kirppareilla on ollut vaiteliasta, pitäisi kai lähteä naapuripitäjiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoho on vihreämpää naapuripitäjän kirppiksillä ;) Oikeasti, kyllä paikkakunnallakin on väliä.

   Poista
 2. Samat sanat kuin Cheri, en ole ennen nähnytkään tuollaisia suloisia kielolaseja. Kivat löydöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa löytäisin laseja lisää, niin raaskisin myös käyttää niitä.

   Poista
 3. Kauniit lasit! Minun muistikuvani mukaan lapsuuden mummilassa oli tuommoiset lasit.

  VastaaPoista
 4. Hei, hauskaa että ollaan käyty Loimaalla kirppistelemässä melkein samaan aikaan. Katselin muuten tuota Turun kristallin lyhtyä, mutta jätin sen pöytään, kun muita löytöjä oli jo kasaantunut. Hienot löydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen edelleen kirppiksellä se henkilö, joka närkästyneesti tuhahtaa ylihintaisille tuotteille ;D

   Juuri sinun lyhtyä olen ihastellut. Myös serviettiteline olisi kiva.

   Poista
 5. Ihana kuulla positiivisia kokemuksia Loimaan aluesairaalasta. Mulle se edustaa menetyksiä ja kuolemaa. Kaikki sielläpäin asuneet sukulaiset ovat kuolleet sinne, Loimaan aluesairaalaan. Siellä olen hyvästellyt liian monta rakasta ja toivon, etten enää ikinä astu jalallanikaan sinne. Anteeksi, tulla nyt synkistelemään toisen blogiin, mutta se on tosi. Kukaan sinne joutunut sukulaiseni ei ole selvinnyt hengissä.. tosin ikääkin on useammalla ollut yli 90.... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmän ikää sukulaisilla on, niin sitä enemmän se menee jäähyväisiksi. Siitäkin on kokemusta ko. sairaalassa. Myös ensiapu on tullut ihan tarpeeksi tutuksi.
   Mutta vastapainoksi olen käynyt moikkaamassa sairaalassa myös vastasyntyneitä serkkuja ♥.

   Poista

Kiitos kommentista!