torstai 14. heinäkuuta 2016

Kolin kansallismaisemissa

Olipa kerran aurinkoinen, suorastaan helteinen sunnuntai-iltapäivä ja kaksi matkailijaa Länsi-Suomesta. Lähdimme aikaisin aamulla matkaan ja tarkoitus oli pysähtyä Heinävedelle (ei sen pidemmälle..). Ja niin me pysähdyttiinkin Heinävedellä ja tehtiin pikainen kirjautuminen hotelliin, jonka jälkeen matka jatkui Kolille. Onneksi kesälomareissulle ei oltu tehty kovin tarkkoja suunnitelmia ja tuli katseltua myös säätiedotuksia, nimittäin loppuaika Itä-Suomessa meni enemmän tai vähemmän sateisissa oloissa. Mutta onneksi Kolille päästiin aurinkoisessa säässä.
Maisemat Kolilta olivat kertakaikkisen hienot ja välillä henkeäsalpaavat. Pidemmittä puheitta katsokaa kuvatulvaa :)"Hiljaisuuden temppeli" 

16 kommenttia:

 1. Ooohhh! On maisemat!

  Hengästyttävät sekä upeudellaan, että sillä kuinka kova nouseminen on ollut kuvien saamiseksi ;) Mutta toden totta varmasti sen arvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, että siellä Kolilla oli kiskohissi, jolla pääsi osan matkaa. Mutta oli siellä siltikin kiivettävää :)

   Poista
 2. Ihania maisemia kolilla. Olen siellä pari kertaa käynyt tykkasin kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat maisemat! Alkuviikosta tulikin ylen kanavilta ohjelma Mystinen Koli -ja sattumalta katsoin sen. (En ikinä katso telkkua!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Mystinen Koli-jakso oli osa Metsien kätkemä-sarjaa, siinä esiteltiin vaikka kuinka monta hienoa luontokohdetta.

   Poista
 4. Löytyipä täältä upeat maisemakuvat <3 hyvää kesän jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ronja ja aurinkoista kesää myös sinulle :)

   Poista
 5. Upeat kuvat , haluaisin olla tuolla.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!