tiistai 19. heinäkuuta 2016

Mieluisa vieras

Heipä hei, kaunista kesäiltaa kaikille! Täällä on hieman nihkeät ja hyvin karvaiset tassut näppäimistöllä, meinaan me kattilat päästiin vähän postailemaan. Meidän mamma on nykyään tosi "kiireinen". Se "kiireisyys" näkyy siten, että sen pitää mennä lenkkeilemään kännykkä ojossa. Ja mamma etsii jotain pokestoppeja ja pokemoneja.

Meillä onkin tosi kivoja uutisia. Toivottavasti luitte postauksen otsikon oikein, meillä kävi mieluisa eikä siis meluisa vieras. Frieden ja Figon ihminen kävi meillä vierailemassa. Me kattilat oltiin melkein sulaa vahaa tämän ihmisen edessä tai siis me tultiin (mamma käski sanoa, että kerrankin) reippaasti esittäytymään. Ja kun me asutaan maaseudulla, niin tietysti me esiteltiin meidän kotopiha: Robert paikan josta sai linnun kiinni ja Sulo näytti minilammikon jne. Oli tosi mukavaa, että Frieden ja Figon ihminen kävi meillä kylässä.
Mamma otti meistä komeuskuvia uudenkarhealla kameralla. Nyt on varmasti kalusto kohdillaan, kunhan valokuvaajan taidot vielä karttuisivat -pitäkääs peukkua.

Jahtaako teidän henkilökunta/ ihminen / mamma/ pappa / muu perheenjäsen niitä Pokemoneja?!

Kirjoitti tassut joita ohjasi Sulo ja Robert

4 kommenttia:

 1. Oon KUULLUT joistakuista jotka jahtaa pokemoneja... Mulla kun on antiikkipuhelin, sillä ei jahdata mitään. Paitsi kenttää joskus. Mutta jahtaan joskus peuroja pois pihalta kyllä! Ja nyt ihailen ikkunasta, kun Musti päivystää kalliolla (=vuorella) täysikuun valossa ja jahtaa varmaan jotain sekin.
  Voi ihanaa mikä kuva karheanpörheästä Robertista! Iik ♥
  Ja mahtavaa, että pääsitte näyttämään just ne tärkeät paikat vieraalle, joka ymmärsi!

  VastaaPoista
 2. Meidän ihminen ei jahtaa pokemoneja. Mitä ne on? Onko niistä iloa kissoille? Pitääkö meidän lähettää se pokemonjahtiin? Hyvä muuten että se oli mieluisa, eikä meluisa. Ei se kyllä kovin meluisa yleensäkään ole, mutta noista ihmisistä ei aina tiedä. Kiitos tosiaan niistä tuoksuterveisistä! Purrrrrrrrrrrr ~Friede ja Figo

  Kiitos vieraanvaraisuudesta, oli mukava päivä ❤️ Tavataan taas ja tervetuloa meille myös, jos siltä tuntuu! ~Henna

  VastaaPoista
 3. Teillä on käynyt huippuvieras! Meillä ei niitä öttiäisiä emäntä pyydystä, vaikka on kuullut monen niin tekevän. Me pyydystetään kyllä pihalla kaikenlaisia öttiäisiä - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uudesta kamerasta! Meillä ei pokemoneja jahdata, ollaan kyllä luettu siitä hullutuksesta:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!