tiistai 22. marraskuuta 2016

Messuostokset

Olen niin tyytyväinen, kun Suomen kädentaidot-messuilta löytyi jotain erityisen kivaa. Välihuomautuksena kerrottakoon, että aloin lukemaan uunituoretta KonMari-kirjaa ja sitä myöden taas tulee harkittua ostokset tarkemmin -toivottavasti tämä on pysyvää.Kuten edellisessä postauksessa vihjasin, löysin jotain kivaa Taito Åbolandin osastolta.Ihastuin kerrassaan vanerikoriin, joka on perinteisen mallinen, mutta kuitenkin moderni. Lisäpisteitä annan viimeistellystä ulkonäöstä metalliheloinen ja kantokahva on hyvin muotoiltu. Koivuinen kori on Paraisilla asuvan Esko Lehtisen tuotantoa. Malli on 1900-luvun alkupuolelta ja niitä on aikanaan valmistettu Eskon isoisän veneveistämössä.Keräily-messujen puolelta löytyi muutama Omin käsin-lehti. Myynnissä olisi toki ollut vaikka mitä ihanaa ja hienoa.

4 kommenttia:

 1. Hyvin sinulle sopivat löydöt!

  Ottaen huomioon KonMarituksen ja messujen tarjonnan kauniista asioista, taitaa olla sopivaa onnitella myös ostamatta jättämisistä ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana kori! Ihana historiakin sillä, kyllä tuossa viimeistelyssä tosiaan näkyy venepuusepän taito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä hyvä (tosi)tarina nostaa käsintehdyn esineen arvoa.

   Minulle selvisi myös, että Turusta Paraisille on vain 1/2 h ajomatka. Eli tämän vuoden joulumyyjäisajelu suuntautunee sinne.

   Poista

Kiitos kommentista!