sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Onnenpäivä kirppiksellä XIV: täydellinen "korurasia"

Kirppisrintamalla on ollut lähes hipihiljaista. Kuukausi tai kaksi takaperin olin myymässä kirppiksellä, mutta ostoksia en ole juurikaan tehnyt, paitsi tänään.

Usein tulee käytettyä tiettyjä koruja, päivästä tai oikeastaan kuukaudesta toiseen. Hetkeksi joku suosikkikoru pääseen levähtämään, mutta sitten taas se pääsee käyttöön. Yöpöydällä tai oikeastaan kampauspöydällä on kohtalaisessa kaaoksessa herätyskello, pari korurasiaa, vesilasi, kirja ja lehtiä jne. -Ja ei, siitä ei tule nyt kuvallista materiaalia. Tänään löysin kirppikseltä lempikoruille hyvän säilytysratkaisun. Siihen korut voi laskea yöksi ja taas ottaa aamulla käyttöön.Suosikkikoruni ja uusi "säilytin".

Pahkasta tehty jalallinen astia on varmasti kokenut jokusen vaiheen ennen valmistumistaan. Pahka muuten on kasvaimen tapainen kasvuhäiriö puussa.

No, mitäs pidätte koruastiasta? Ihastuneita huokauksia vai kauhun parahduksia?

3 kommenttia:

  1. Hieno on! Muuten pahkaesineet eivät mun mielestä noin lähtökohdiltaan ole kovin kauniita, mutta tuo on riittävän siro olemaan kaunis. Myös nuo korut ovat kauniita, etenkin ensimmäisen kuvan sulka!

    VastaaPoista
  2. Pahka on mun mielestä helposti vähän hassu materiaali, mutta tuo löytämäsi rasia on kyllä hieno!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!