tiistai 9. toukokuuta 2017

DIY: Tree trunk table

Kun vanha koivu oli kaadettu pihaltamme, tiesin että tilaisuuteni oli tullut. Tilaisuus toteuttaa eräs diy-haave, josta olin etsinyt ideakuvia instagramista. Tarvittiin pala kantoa, sirot hiuspinni-jalat ja postimies. Hra K vähän hioi puun pintaa ja ruuvasi jalat paikalleen.

* Rumpujen pärinää ja allekirjoittaneen ihastunut kiljaisu *


Ja tadaa, tuloksena on pöytä! Nyt pala vanhaa pihakoivua jatkaa elämäänsä sohvapöytänä ♥.  Tämä on ensimmäinen kokeiluversio, sillä on vähän arvoitus miten puu alkaa elää sisällä. Halkeaako se? No onko siitä haittaa? Sitten ainakin on haittaa jos kaffekuppi ja baakelssi ei pysy pöydällä.

Mikä olisi hyvä suomenkielinen nimi Tree Trunk Slice -pöydälle? Kantopöytä?

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. "kannonviipale"-pöytä, kiitos. Suomen kieli on niin vaikeaa :)

   Poista
 2. Makee! Kelpaisi mullekin noin hieno pöytä.

  VastaaPoista
 3. Toisaalla jo ihastelinkin, mutta kelpaa sitä ihailla ja kehua monessakin kanavassa, kun on niin upea! Juuri kuin jostakin sisustuslehdestä otettu.

  Onko sitä koivuviipaleen pintaa käsitelty jotenkin? Lakattu tms.? Mietin vain, että mitä sitten tapahtuu, jos kaffea vaikka pääsee läikkymään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)

   Sitä ei ole kyllästetty. Tykkään sen pinnasta juuri tuollaisena, mutta siihen voisi laittaa jotain, öö pellavaöljy tms. Koska sitä kahvia tulee kuitenkin loiskumaan.

   Poista
 4. Hieno. Huonolla tuurilla se voi haljeta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jännityksellä odotetaan mitä tuuria on tulossa.

   Poista

Kiitos kommentista!