maanantai 22. toukokuuta 2017

Robert poseeraa

Piitkästä aikaa kissaherrat saavat palstatilaa blogissa. Kissaherra kerrallaan, ettei kenenkään kone jumiudu komeuden määrästä (ainakin tätä mieltä ovat Robert ja Sulo itse). Vanhemman ja joskus viisaammaan oikeudella Robert saa aloittaa.  Robert pohdiskelee rennon raukeasti.


Kerrankin kattiloita kuvattiin oikein jalustan kanssa. Tosin kohta voidaan todeta, ettei se ole ehkä toimivin ratkaisu -ainakaan allekirjoittaneen jalustan käyttötaidoilla.
No kuvaa nyssitte -ilme (tästä seuraava olikin vähän kärttyisämpi lopeta jo -ilme).
Kissa meni jo -kuva. Säädyllisyyden nimissä lisäsin kuvaan tähden.

Nyt on ollut niin ihania ilmoja, että kissoja on "tuuletettu" parikin kertaa päivässä ja toivottavasti tälläiset kelit jatkuvat. Sunnuntaina kattiloiden henkilökunta ravasi alvariinsa ovesta ulos ja takaisin sisälle, kun oli niin nätti keli puuhastella ulkona. Kattilat kyllä melkein hermostuivat moisesta saranoiden kuluttamisesta. Onhan se nyt mahdotonta, kun ei saa nukuttua päiväunia kuin puolen tunnin pätkissä, tuumasivat kissat.

9 kommenttia:

 1. Hyvä se on esitellä Kattilat yksi kerrallaan. Silleen riittää komeutta pitemmäksi ajaksikin.

  Hyvän sään aika on ollut täälläkin. Mutta pitäisikö teille asentaa pyöröovi, jos kerran yhtenään saranoita kulutetaan? Sekään ei tosin auttaisi Kattiloiden päikkärien katkeiluun. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, mikä sotku siitä syntyisi jos ihmiset rymistelisivät pyöröovissa. Varsinkin kun ne jatkuvasti kantaa huonekaluja ulos ja sisään. T: Sulo

   Poista
 2. Kissa meni jo :-D
  Ihana Robert ♥ Enemmänkin saa näyttää!

  VastaaPoista
 3. Robert olet komea; älä ole niin ujo kameralle!

  VastaaPoista
 4. Olis voinut pari kuvaa enemmänkin katsella hänen komeuttaan ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robert lähettää kehräyksellä säestettyjä puskuja!

   Poista
 5. Kerrassaan ihana kissaherruus Robert ❤️
  (Melkein meni jo kone jumiin...)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!