keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Ensimmäinen kuukausi shoppailulakkoilua takana

Tammikuu on melkein ohitse ja ensimmäinen kuukausi shoppailulakkoa takana. Tammikuu tuntuu joka vuosi superpitkältä ja pimeältä, eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta. Mutta loppujen lopuksi 31 päivää meni suhteellisen nopeasti, kuten päivät ja viikot ylipäätänsä.

Joulukuussa tuli sen verran paljon aleshoppailtua, että tammikuu ei vaatinut suuriakaan ponnistuksia. Vaateostoksia siis ihana pyöreä 0 kpl. Aivan viime päivinä melkein lankesin alen houkutuksiin, kun huomasin eräässä nettikaupassa hyyvin houkuttelevan tarjouksen. Tosin, kesällä varmasti tihrustan niiden klassisten venepääntiellisten t-paitojen perään.Kirppiksellä en ole käynyt kertaakaan! Ei ole edes tehnyt mieli. Joululahjarahoilla tilasin Ebaysta upeat Nagel-kynttilänjalat. Ja nettikaupasta löysin niihin sopivat kynttilät, hyvin suolaisen hintaiset.
Tällä viikolla aloitettiin todenteolla keittiön pintaremontti. Edellisestä remontista tulisi kesällä 15 vuotta aikaa, joten on korkea aika vähän raikastaa keittiön pintoja. Eikä siinä vielä kaikki, olimme Hra K:n kanssa sopineet myös ruokailuhuoneen ja aulan pintaremontista. Mutta tämän (kaiken) lisäksi remontti uhkaa riistäytyä myös wc:n pintaremontiksi. Näiden kaikkien kohteiden remontista tosiaan on jo yli 10 vuotta. Kevät on hyvää aikaa remontoida, ennen kuin alkaa kiireet kotopihalla.

Ja kun maalauksen makuun ollaan päästy, niin kesällä maalataan talo. En tiedä muista väreistä, mutta ainakin valkoinen on tosi epäkiitollinen talon väri. Tulossa on siis kaikenlaisia remonttipostauksia. Ja muutaman vuoden takainen kylpyhuoneremonttikin on vielä "raportoimatta".

2 kommenttia:

 1. Tammikuu on mennyt yllättävän nopsaan, ja hyvä niin. Keväällä saisi sitten aika pysähtyä, etenkin, kun teillä rempataan, jotta ehditte kaiken :-D Sama täällä tosin, putkirempan jälkeen on vuorossa oma mittava remppaosuuteni kaupunkikodissa.
  Ihanaa, kun päivä on jo pidempi, sitä herää horroksesta. Mä kyllä tein siementilauksen juuri eilen (mutta en onneksi ollutkaan sanoutunut shoppailulakkoon!) Ja siemenet nyt ovat eloonjäännin ehto ylipäätään.
  Meinaatko jatkaa lakkoa vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun rempat antavat myöden täytyykin fundeerata tulevan kesän kasvitarpeita ja tilata siemeniä. Ne ovat kuitenkin hyödyllisiä.
   Mutta muuten aion jatkaa lakkoa tai siis vältellä tarpeettomien asioiden ostelua. Remontti kuitenki vaatii kaikenlaista (kuten uudet ihanat tapetit..).

   Poista

Kiitos kommentista!