tiistai 28. helmikuuta 2012

Hämmentävä löytö H&M-paketista


Hain tänään H&M-pakettini ja tietenkin heti aloin sovittamaan tilaamiani vaatteita.  Sovitusvuorossa oli punainen takki ja peilailin, miltä takki näyttää, ja onko se liian, no, punainen. Laitoin käteni oikeaan taskuun, kun tunsin siellä olevan jotain; jokin kova ja pyöreähkö esine. Hetken aikaa olin ”niinkun klavul päähä lyätty”, kuin katsoin kädessäni olevaa esinettä, jonka juuri ongin uuden takin taskusta.Kuva-arvoitus: Mikä ei kuulu joukkoon, jos kyseessä on vasta paketista otettu takki? 
Viiden pisteen vihje: meillä ei ole lapsia, eikä vauvakaan ole lähiaikoina käynyt kylässä. 

Todellakin, taskussa oli tutti, mitä hittoa!? Kuka sen sinne on laittanut? Takki on valmistettu Kiinassa, onko joku tehtaalla laittanut tutin takin taskuun? Vai onko tilaamani takki palautustuote, joka on pikaisesti lähetetty uudelle tilaajalle, sen paremmin taskuja tutkimatta. Vahva veikkaukseni on, että kyseessä on palautustuote. Lähetin H&M:lle sähköpostia asiasta, vastausta odotellessa..


Edit. H&M:n asiakaspalvelussa epäiltiin, että tilaamani takki on palautustuote ja tutti on jäänyt taskuun edelliseltä tilaajalta. Pahoittelivat huolimattomuuttaan.

2 kommenttia:

  1. Weird! Mä oon jotenki kuvitellu ettei nämä isot kaupat ja ketjut edes myy edelleen noita palautustuotteita, mut ehkä sit kuitenkin myyvät...

    VastaaPoista
  2. Jep, taitavat kuitenkin myydä..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!