lauantai 18. helmikuuta 2012

Kotimme tapetit


Tapettitilaus ei vielä ole tullut, mutta se on jo lähetetty Englannista. Remontoinnin edistymistä odotellessa esittelen kotimme nykyiset tapetit. 

Lapsuudenkodissani ei ollut tapetteja; 70-luvun talossa oli ensin myrkynvihreät ja viininpunaiset seinät, myöhemmin kaikki seinät maalattiin nk. maalarin valkoisiksi. Ehkäpä tästä syystä olen niin innostunut tapeteista. Toisaalta omasta kodistani löytyvät myös vanhat tutut värit: viininpunainen ja valkoinen. 

Kuvissa näkyvät tapetit ovat pääsääntöisesti huoneen kahdella seinällä ja kahdella muulla seinällä on valkoista raikastamassa yleisilmettä. Kaikki tapetit lukuunottamatta Oriental garden-nimistä (Laura Ashley) ovat Pihlgren & Ritolan eli Tapettitalosta. Kiurujen yö on ehkä vaikuttavimman näköinen ja oma suosikkini (tai sitten Sembramänty).

Kirsikkapuu

Laura Ashley: Oriental garden

Sembramänty

Pro Finlandia

Kiurujen yö

Tapettitalon sivut löytyvät täältä klik. Mielenkiintoista tietoa väreistä löytyy Cloria.net-sivuilta klik.

 
Löytyykö sinun kodistasi tapetoidut seinät vai pidätkö enemmän valkoisiksi maalatuista?


2 kommenttia:

  1. Onpa näyttäviä tapetteja, tykkäsin! Meilläkin on pintaremontti meneillään, ollut jo muutaman vuoden. ;) Seinissä on lähinnä maalia, mutta ei sentään valkoista kaikkialla. Tapettia (violettia) on ainoastaan makuuhuoneessa parilla seinällä.

    Toimistohuone pitäisi vielä pistää kuntoon. Haaveilen Pip Studion tapetista sinne, mutta tuo kotimies ei valitettavasti ole VIELÄ samalla kannalla. Mutta eiköhän se tuosta vielä järkiinny... ;)

    VastaaPoista
  2. Riina sinun pitää ensin ostaa muita Pip Studion tuotteita ja totuttaa kotimies hiljalleen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!