sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Uusi tulokas vol. I


Huonekalurintamalla on kaksi uutta tulokasta. Tässä tulokas I, baarikaappi.Suoraan sanoen, vielä pari viikkoa sitten en edes tiennyt tarvitsevani baarikaappia.  Huuto.netissä samalla myyjällä oli myynnissä eräs huonekalu, jota olin jo pitkään hinkunut. Ja sitten siinä kävi niin, että huusin saman tien myös baarikaapin (Toisaalta, tuollaista baarikaappia ei ole ennen tullut vastaankaan).
Olihan se hirveän kätevää, kun samasta paikasta, samalla kertaa sai kaksi hienoa huonekalua ja vielä kohtuuhintaan :D  Tosin kätevyys oli katkolla siinä vaiheessa, kun sovittelimme huonekaluja pieneen autoomme.


 
Luonnollisestikin nuorempi assistentti tunki itsensä heti kaappiin, kun avasin ovet kuvausta varten.Materiaaliltaan baarikaappi on todennäköisesti teakia. Sisäpuolen seinillä on peililasit ja laatikoiden yläpuolella on puinen ulosvedettävä taso (siinä sekoitetaan drinkit?). Ovissa on lukko ja valo tulee kaappiin kun ovet avataan.Baarikaappi on hyväkuntoinen sekä sisältä että ulkoa. Veikkaisin sen olevan 70-luvulla valmistettu.  50-70-luvun tiikkihuonekaluissa viehättävät kaunis puuväri, keveys ja funktionaalisuus.

Kuvassa kaapin oikealla puolella on Kaukametsä-ryijy, joka kohta siirtyy kesäteloille ;)


3 kommenttia:

 1. "Suoraan sanoen, vielä pari viikkoa sitten en edes tiennyt tarvitsevani baarikaappia." Haha, tutulta kuulostaa. :D

  Samoin meillä on huomattu tuo sama ilmiö, että kun kaapin oven avaa, hyllylle ilmaantuu poikkeuksetta kissa tai pari. :)

  VastaaPoista
 2. Täydellinen!
  Tuollaista olen jo pitkään etsinyt ruokailutilaan.
  Toivottavasti minuakin kohtaa hyvä tuur kuin sinuai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se tuli ikäänkuin peilipöydän mukana.
   Toivottavasti baarikaappi-onni on myötä ja löydät hyvän yksilön. Bukowskismarket.fi-sivuilla on jatkuvasti vaikka mitä hienouksia, ehkä baarikaappi löytyisi sieltä?

   Poista

Kiitos kommentista!