maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukalenteri, 9. luukku

No onkos tullut kesä talven keskelle..?

Kaikkihan me tiedetään vastaus tuohon kysymykseen. Mutta siitäkin huolimatta tai ehkä juuri siksi halusin itseäni (nimpparisankaria) ja miestä vähän hemmotella.Ahomansikka-vadelma Britakakku ♥

Muutamasta mutkasta (mm. uuni oli 50 astetta liian alhaisessa lämmössä..) huolimatta sain leivottua meille Britakakun. Kakkujen missikilpailussa se ei varmaankaan pärjäisi, mutta maku on herkullinen. Joskus olen myös leiponut oikein kauniin ja herkullisen Britakakun klik!

4 kommenttia:

 1. Nimpparionnittelut näin jälkijunassa!
  Luin eilen lehdestä (ESS) juttusarjasta perinnepäivä Annan/Annin päivästä. Otsikkona oli "Annan päivä aloittaa jouluvalmistelut" Sinun nimipäiväsi on siis aivan sopivaan aikaan koska jouluihminen olet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M & M !
   Kyllä, Annanpäivästä jouluvalmistelut alkaa joulukaljan valmistaminen jne. -ainakin ennen vanhaan. Joululahjojen miettiminen ja valmistaminen on täälläkin aloitettu hyvissä ajoin.

   Poista
 2. Tyttäreni on myös Anna ja häntä jo eilen onnittelinkin, mutta sinulle vielä onnittelut näin jälkijunassa!
  Myrskyn ja Minnan kommenttiin toteaisin, että luulenpa sinun jouluihmisenä aloittaneen jouluvalmistelut jo ennen Annan päivää, häh? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos mama!

   Mistä ihmeestä arvasit...? :) Ainakin joulun suunnittelun ja fiilistelyn olen aloittanut hyvissä_ajoin, jotain pientä näkyvääkin olen saanut aikaiseksi.

   Poista

Kiitos kommentista!