tiistai 5. toukokuuta 2015

Hei, me tapetoidaan

Vihdoinkin koitti pitkään odotettu päivä -olohuoneen pintaremontti alkoi.Tässä vaiheessa tapetointikisälli on tarkastanut (onneksi vain silmämääräisesti..) tapettiliisterin laadun. Ja niin tapiseeraus pääsi vauhtiin. Onneksi varsinainen tapetoija on niin koviakokenut kotiremontoija, että kisälli- ja  mestaritapetointikattila saivat jatkaa komeusuniaan. Ja allekirjoittanut bloggaamista.

Pöydällä näkyvä tapetti on itseasiassa makulatuuripaperia, jota tulee kolmelle seinälle -ja maalia päälle. Kuvassa näkyvä tapettiseinä taasen saa aivan uuden kuosin.Taas kerran ajatuksena oli jotain vaaleaa ja vaaleaa jne. jne. Sairasloman alussa katselin Netflixistä Silta-sarjaa ja siinähän oli tosi kauniita, ah niin tyylikkäitä, vaaleita skandikoteja. Mutta sen jälkeen katsoin kuusi ja puoli kautta MadMen-sarjaa ja 60/70-luku vei mennessään. Paitsi onhan sekin skandivaikutteista teak-huonekaluineen, mutta värikkäänä.

Siltikin löysin itseni erinäisten valkoisten "värisävyjen" ääreltä. Onneksi löytyi useampi valkoiseen väriin intensiivisesti perehtynyt blogi ja valinta oli helppo. Kolme seinää saa valkoistakin valkoisemman maalin.

Mitä teille tulee mieleen seuraavista asioista: pitkäkarvainen kissa, seinät ja märkä maali? Niinpä!


  
Photo from Interior Design.

Mad Men-sarjan Don Draperin Park Avenuen asunnon olohuone on aivan huikean hieno ♥.
Yllä olevasta linkistä löytyy myös monta muuta kuvaa sarjan kulisseista.

Noh, meidän "tulevalla" olohuoneella ja tuolla interiöörillä taitaa todellisuudessa olla vain kaksi yhdistävää tekijää: sama vuosikymmen ja sirojalkaiset huonekalut. Eikun kolme; keskikokoista suuremmat ikkunat myös ;)

2 kommenttia:

  1. Tuleeko seinään tuota vihreää hieman marmoroidun näköistä tapettia - on meinaa hienon näköistä kyllä! Don Draperin Manhattanin koti on aivan mielettömän hieno, niin kuin esim. mainostoimistointeriööritkin tuossa sarjassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuota tapettia tulee yhdelle seinälle. Innolla ja vähän jännityksellä odotan miltä kokonaisuus näyttää. Mad Men-sarja on ehdottomasti katsomisen arvoinen, jos vähänkin tykkää aikakauden tyylistä. Esim. metallijalkainen sohva olisi aivan huippu_hieno!

      Poista

Kiitos kommentista!