maanantai 19. kesäkuuta 2017

20 vuotta sitten, osa II

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta kahdesta elämäntapahtumasta, jotka mullistivat elämäni lopullisesti. Helmikuussa kirjoitin siitä surullisemmasta, äidin kuolemasta.

Juuri tänään tulee 20 (!) vuotta eräästä iloisesta elämäntapahtumasta. Oli juhannuksen aatonaatto ja ystäväni kanssa matkasimme Hankoon. Silversandin leirintäalueella oli silloin pienimuotoiset festarit ja siellä taisivat esiintyä mm. XL5 ja Egotrippi. En enää muista millä logiikalla etsimme sopivan telttapaikan, mutta aika nopeasti tutustuimme telttanaapureihimme, kolmeen nuoreen mieheen.Yhteeen miehistä tutustuin perusteellisemmin; ensin hän oli juhannusheilani, sitten poikaystävä, kihlattu ja lopulta hänestä tuli aviomieheni eli Hra K.Mikä lämmin läikähti rinnassain?
On tästä kulkenut rakkaimpain.
Hilja Haahti

7 kommenttia:


 1. Voi että! Ihana juttu, mikä tuuri. Sattumastaon niin monessa kyse, sattuu laittamaan telttansa juuri johonkin kohtaan, tai kävelee juuri yhdellä puolella katua.
  Nyt tuli ihan jännä fiilis - minäkin olen ollut Silversandissa kerran (tosin kiipesimme Hangossa mökkeilevän ystävän kanssa huligaanisti aidan yli metsästä), juuri noina samoina vuosina, ettei olisi ollut tismalleen tuo historiallinen vuosi tasan 20 vuotta sitten! Miten jännittävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuma ohjailee elämää lopulta aika paljon.

   Silversandissa oli kyllä aika kova meno. Ja ajatella, että muuan Huligaani-Saila kiipeili aidan ylitse ;D

   Poista
 2. ♥ ♥
  Ihana tarina teillä! Onnea molemmille! Parhaat asiat usein tapahtuvat yllättävillä tavoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna :)

   Ensimmäistä kertaa kun olin menossa Hra K:n luokse kylään, niin matkan varrella oli hääkyltti jossa oli meidän nimet -se oli melkoinen sattuma!

   Poista

Kiitos kommentista!