maanantai 27. elokuuta 2012

Makuuhuoneen uusi järjestys

Se iski keskellä harmaata, vilkasta työpäivää -nimittäin idea makuuhuoneen uudesta järjestyksestä. Makkarin remonttihan valmistui keväällä ja silloin luulin löytäneeni hyvän järjestyksen, mutta kuitenkin jokin siinä oli "vialla". Makuuhuoneen entisestä järjestyksestä löytyy kuvia täältä.
Lopun työpäivää odottelinkin malttamattomasti kotiinlähtöä ;)Blogissa on kuva matosta, joka on rutussa ja allekirjoittanut on muka tehnyt UudenHyvänJärjestyksen, mikä röyhkeys. Kuvassa on kuitenkin havainnollistettu miten yksin/kaksin saa kätevästi liikutettua huonekaluja sileällä lattialla. Matto jalkojen alle ja johan luistaa.

Töistä kotiuduttuani aloin innolla rymsteeraamaan, mää itte -tyylillä; ensin pöytä, sitten nojatuoli, sekä lopuksi sängynpääty ja sänky.Peilipöytä siirtyi ikkunan eteen ja nyt peiliäkin voi käyttää paremmin. Tyhjää lattiapinta-alaa tuli paljon enemmän esille ja huonekin vaikuttaa suuremmalta. Huonekalujen siirtelyyn yksikseni meni n. 10 minuuttia, paljon enemmän aikaa meni korujen ym. järjestelyyn.Näkymä olohuoneeseen peilin kautta.Tapettiin olemme olleet tosi tyytyväisiä ♥.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!