lauantai 19. tammikuuta 2013

1-vuotias

17.1.2012 tein ensimmäisen blogipostaukseni. Jo hetken aikaa minun oli tehnyt mieli perustaa oma blogi. Onneksi en aloittanut mitään tyyliblogia tms. Arkisen elämän pienet ilot ja valokuvaus ovat luullakseni taiteenlaji, josta parhaiten osaan kertoa. Ja koska em. asiat ovat melko abstrakti käsite, voin olla blogissani Hilleri, joka kuvaa ja kertoo mistä huvittaa, hih.
 


Luonnollisestikin synttäreitä pitää juhlia :) Kuva on minun 1-vuotissynttäreiltä, aivan 80-luvun alusta. Istun isän sylissä ja isoveli hekottelee vieressä, kun isken näppini kakkuun. Arvatkaa vain kuinka monta kertaa em. isoveli on yllyttänyt tekemään sitä ja tätä?Juhliin kuuluvat tietenkin hassut hatut. Mies sovitti kateille muffinsivuokia ja minä olin kameran kanssa valmiina. Yllättäen hattu pysyi päässä vain toisella..Robert näyttää söpöltä hattu päässään.Sulo nappasi hatun suuhunsa ja pakeni täyttä laukkaa.Ei kupppikakkuja ilman kriisiä. Tällä kertaa kaikkia aineksia oli tarpeeksi, mutta pihistelin vuuissa ja lopputuloksena oli uunissa leviävät kuppikakkuset. Tästäkin huolimatta muutamasta tuli kelvollisen näköinen ja kaikki ovat herkullisen makuisia.

Näin me juhlistetaan blogin 1-vuotissynttäreitä. Lähiaikoina Te lukijatkin saatte osallistuia juhlaan, nimittäin arvonnan muodossa, siitä myöhemmin lisää.
 
Nyt menen herkuttelemaan kuppikakuilla, Leppoisaa viikonvaihdetta!

10 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle! Kiva kun aloititte :)

  VastaaPoista
 2. - Hirrrmuisesti onnea!

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle. Robert on söpö fetsissään :)

  VastaaPoista
 4. Onnea 1-vuoden taipaleesta! Ja kisut♥

  VastaaPoista
 5. Onnittelut 1-vuotiaalle ja intoa vielä tuleviksi vuosiksi eteenpäinkin! Sinulla on oikein viehättävä blogi, olen iloinen että löysin tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky ja minä olen iloinen, että löysin teidän blogiin :)

   Poista

Kiitos kommentista!