sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Konstikas kumppani

Ehei, en ole aikeissa kertoa mieheni mahdottomasta mahdollisesta konstikkuudesta vaan ompelukoneeni. Miten kankaiden leikkaus ja ompelukoneella ompelu voi olla niin vaikeaa, vaikka olen suorittanut ompelukoneen ajokortin (ala-asteella, vähän aikaa sitten).
Ehkä siinä on työläintä esivalmistelut: raivaat tilaa pöydältä, kankaan silittäminen varmasti helpottaisi asiaa ja sitten etsit kaikki tarvittavat "työkalut". Esim. perinteistä, terällistä lyijykynää ei löytynyt mistään. Uusi, teroittamaton lyijykynä kyllä löytyi, mutta ei toimivaa teroitinta..Myönnetään, Pfaffissa ei (toivottavasti) ole mitään vikaa, suurin ongelma on kärsimättömyyteni. Ko. ominaisuutta aionkin kehittää lähitulevaisuudessa, sillä tilasin alennusmyynnistä Japanilaiset tilkkutyöt I ja II -kirjat. Toivottavasti saan jotain kaunista ja siistiä aikaiseksi :)Verhojen vaihdossa täytyy tietenkin olla virallinen valvoja x 2. Ikean verhotangot ovat ihan tyylikkään näköiset, mutta sana "teleskooppiverhotanko" on parhaimmillaan printattuna paperilla, sillä käytännössä se on aikas hankala käsiteltävä.Lopultakin sain verhot lyhennettyä ja nyt ne ovat paikoillaan. Verhossa on keskellä pitsikuvio, olisi kiva nähdä se auringonvalossa. Ehkä jonain viikonloppuna?

Tervetuloa mukaan Lady of the Mess ja Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos tervetulotoivotuksista. Tehokkaan näköinen virallinen valvoja. Meillä on puolestaan Viiru the ylitarkastaja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä taloudessa yksi tarkastaja pitää olla. Viirulle rapsutuksia :)

   Poista
 2. Muheva valvoja tosiaan! :) Teillä kissat eivät ilmeisesti riehaannu ohuista verhoista? Meillä tuollaiset ohuet, sifonkityyppiset kankaat ovat kiellettyjen listalla, kun ne ilkeästi houkuttelevat viattomia pikku kissoja kiipeilyyn. :P Itse asiassa virittelimme jokin aika sitten sängynpäädyksi seinälle viritetystä verhotangosta roikkuvan harmaan sifonkiverhon. Ehdimme nauttia riemusta ehkä pari päivää, kunnes unohdimme makuuhuoneen oven päiväksi auki ja kuinkas ollakaan, pari kissaeläintä oli riipinyt verhoviritelmän alas. Sillä hetkellä vähän pyöri ärräpäitä huulilla, mutta minkäs teet ja oma moka, kun askartelimme kissankestämättömiä sisustusratkaisuja. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoitte siis viattomat pikku-kissit ohuen verhon kiusauksiin :D

   Meillä ohuet verhot eivät erityisesti houkuttele, mutta aina toisinaan niihin kynnen jälkiä tulee ja karvoja kilokaupalla. Optimaalisin ratkaisu olisi varmasti elämä ilman verhoja, mutta kiitos ei.

   Poista

Kiitos kommentista!