lauantai 27. huhtikuuta 2013

Harvinaista herkkua

Lähes neljä viikkoa odotimme ja tänään se päivä koitti; pääsimme maistamaan erästä harvinaista ja ainutlaatuista herkkua. Mies on ollut panimo-kurssilla (kaikenlaisia kursseja tuleville insinööreille järjestetäänkin..) ja tänään oli olutmaistajaiset.


Taustoista voin kertoa sen verran, että allekirjoittanut ei juurikaan pidä oluesta, vaan kuivasta siideristä. Yllätys oli sitä suurempi, että armaan mieheni valmistama Pale ale-tyyppinen olut maistui hyvältä. Se jopa maistui jotenkin hedelmäiseltä, hämmästyttävää.

Mukavaa lauantai-iltaa!


Ps. Perjantaina Instagramiin ilmestyi iloinen yllätys, sillä Happy Joe-siideri oli valinnut ottamani kuvan viikon suosikiksi klik, hiphei.

10 kommenttia:

 1. Oi miten hienoa!
  Oluita ei pidä tuomita pelkkien Suomessa yleisimpien lagereiden perusteella, minustakin ne ovat tosi pahoja, vaikka hyviä olutlaatuja on vaikka kuinka paljon! Onneksi meillä pienpanimot ja niiden erikoisoluet yleistyvät ja niitä on hyvin saatavilla. Tuo lasillinen näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maku todella oli erilainen verraten suomalaisiin perusoluisiin. Onneksi valikoima on laajentunut sekä kuivien siiderien (nam!) että oluiden kohdalla.

   Poista
 2. Panimokurssi - tuosta ei parane meidän Isännälle kertoa ollenkaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sekin harrastus vaatii tarkkaa suunnittelua ja työtä. Maisteluvaiheessa voi toki tarkkuus herpaantua ;)

   Poista
 3. Kyl munkin luokkani insinööriopiskelijapojat innostuis tommosesta panimokurssista. Ei varmaan oli yhtään jässikkä pois sinä päivänä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätlukukauden viimeiseksi kurssiksi se olisi oikein passeli :)

   Poista
 4. Olut ei maistu minullekaan, ainoastaan hirvimetsällä makkaratulilla voin yhden kulauksen sitä maistaa. Yhtään kokonaista lasillista en ole sitä ikinä juonut. Ehkä olen vain maistellut vääränlaisia oluita, päätellen tuosta Sailan kommentista. Toivoa siis on:D

  Ja onnittelut vielä suosikiksi pääsemisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoista hirvimetsä ja makkaratuli tuli mieleeni peuramakkara, mikä on harvinaista herkkua. Perussuomalaisiin (hups!) oluihin verrattuna maku on todellakin erilainen ja Ale-tyyppisiä oluitakin on (kuulemma) montaa eri sorttia. Eli toivoa on :)

   Ja kiitos :D

   Poista
 5. En juo koskaan olutta, mutta ymmärrän että aineella on paljon harrastajia kuten viineilläkin. Olin kerran olutmaistiaisissa työn puolesta, minusta kaikki maistui pahalle, koska en ole tottunut tähän juomaan.
  Omatekemä on tietysti aina parasta :)

  Onnittelut Instagramin suosikkikuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisiin juomiin/makuihin voi totutella tai ainakin löytää omat juttunsa. Sama juttu myös ruokien kanssa.

   Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentista!