keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Melkein puutarhaetsivä

Puutarhaintoilijalle kevään alkamisesta tulee vähän samanlainen fiilis, kuin joulu- ja synttärijuhlat olisivat samalla kertaa. Sillä erotuksella, että ne "lahjat" pitää itse keksiä ja löytää. Näitä lahjoja etsiskelin työpäivän jälkeen. Aivan ensimmäiseksi suunnistin minimetsikköön, mutta sinivuokon kukat eivät olleet vielä/enää auki.Vihreää sammalta eli puutarhassa vihertää ♥. Reilu 10 vuotta sitten istutimme neljä tuijaa ja kaksi kartiovalkokuusta. Taimien istutusvälit oikeasti olivat melko reilut, mutta lähivuosina neljästä tuijasta kasvanee yksi mammuttituija.  Nyt ko. puiden keskellä on n. metrin tila, josta lähtee sammalpolku.Lehtikompostia reunustaa melko rustiikkinen aita.Puun rungossa on hieno kuviointi.B-i-n-g-o! Viimeiseksi "puutarhaetsivä" meni kaikista kiitollisimmalle kätkölleen, josta pinnistää selvä raparperin alku.

Mitäs piditte näistä "lahjoista"? Vai olivatko ne liian rumankauniita tai pelkästään rumia?

4 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja!
  Ei joulu ole mitään täjän verrattuna, joulunahan on pimeää... ja kun synttärinikin sattuu olemaan talvella, sanon ettei tätä voi siihenkään verrata, silloin on ihan ankeaa.
  Nyt on valoa ja liverrystä ja ihana sammalpolku!

  VastaaPoista
 2. Kiitos - luonnon lahjat ovat kauniita!

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja, samaa mieltä Sailan kanssa!
  Meidän pihaltakin löytyy sinivuokkoja ja raparperiä, teillä rapsut ovat aika hyvällä mallilla.

  VastaaPoista
 4. Saila, Lady of the Mess ja Myrsky: mukava, että joku muukin tykkää tälläisistä etsi ja löydä lahjoista. Meillä ihmisilläkin on selvästi jonkinlainen keväthepuli ;)

  Päivän sinivuokko-uutiset: kukat ovat melkein auki, jee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!