Valoisina, pitkinä kesäiltoina ilta-aurinko paistaa jopa sivuoven ikkunasta ja valaisee ihanasti keittiön. Joka vuosi se on yhtä ihana yllätys. Raparperin kuoret tunnetusti menevät sykkyrälle ja niitä oli aivan pakko kuvata.
Raparperipiirakkaan tarvitaan tietysti myös voita..
...sokeria ja kananmuna.
Leipurimestarit ottavat rennosti ja antavat henkilökunnan rauhassa leipoa.
Kissaherrat ovat yllättäen valinneet koko huushollin hämärimmän ja todennäköisesti viileimmän lattian (jos ei lasketa kellaria).
Piirakka oli hyvää, mutta ei niin hyvää kuin kevään ensimäinen raparperipiirakka. Ja lämpökin meitä hellii ♥.
Aah miten herkullisia kuvia!
VastaaPoistaNam mitä kuvia, piti oikein pysähtyä ihailemaan.
VastaaPoistaAi niin! Mun piti tehdä tänään raparperipiirakkaa, mutta kohta onkin jo huominen ja tänään loppui jo! Kummallista.
VastaaPoistaMolempien yllä kommentoineiden blogeissa on ollut sellaiset raparperipiirakkareseptit että pakko kokeilla! Voita ja munia löytyykin jo, kaupasta haen huomenna loput tarvikkeet ja pihasta varret.
Sulo on... suloinen! Karvamassu ♥ Robertille sellainen miehekkään kunnioittavampi rapsutus.
Ihanat leipurimestarit ♥ Täytyyhän sitä varmistaa että jokunen kissankarva eksyy piirakan joukkoon!
VastaaPoistaRaparperipiirakka on kyllä hyvää. Ja raparperi muutenkin. Meillä sitä ei valitettavasti kasva pihassa ja jostain syystä en koskaan muista ostaa sitä kaupastakaan. Joudun siis vain kuolaamaan raparperiaiheisia blogimerkintöjä.
VastaaPoistaIhmistä ei voi jättää tekemään mitään itsekseen! ~Friede ja Figo
VastaaPoistaRaparperipiirakka on kyllä hyvää. Meillä vain pitäisi ostaa raparperit, eikä ole tullut ostettua. Ehkä voisi harkita.