torstai 29. elokuuta 2013

Olohuoneen sisustushaaveita

Eilen oli melko historiallinen päivä, sillä kotona en edes jaksanut avata tietokonetta. Töissä on saanut "katsella" sitä ihan tarpeeksi. Lisäksi eilen kävin töiden jälkeen sienestämässä -parasta vastapainoa työlle.

Muistatteko vielä pöhköhullun tapettirakkauteni? Minun ihastukseni kyseiseen tapettiin ei ole vähentynyt, tosin säästöt eivät ole lisääntyneet. Sulon "remppainnostus" on saanut ns. tulosta aikaan, joten ihana, kallis tapetti on vähän  kyseenalainen hankinta. Paitsi Sulo ei raavi sitä seinää jolle tapetti tulisi (tai ainakaan en ole huomannut).Huomattavasti huokeampi (ja tylsempi?) vaihtoehto olisi makulatuuripaperi ja maalit. Yhdelle seinälle harmaa tapetti. Muut seinät olisivat valkoiset, sekä patterinsuojukset ja listat. Lisäksi kristallikruunu kattoon. En ole koskaan aikaisemmin haaveillut kristallikruunusta, mutta näyttävästi kaikki on mahdollista ;)

Eih, mä_haluun_tapetin. Mieluummin yksiväriset, "tylsät", valkoiset verhot ja ihana tapetti. Ihan lähitulevaisuudessa sisustan yhden nurkkauksen olohuoneesta; siinä hyödynnän sekä uutta että vanhaa.

12 kommenttia:

 1. Kisujen sisustusinnostus pistää kyllä ideanupin lujille - meidän porrasseinä on sen näköinen, että sen voisi esitellä paperitaideteoksena - tilataidetta aidoimmillaan. Ja kun budjetti ja järki eivät salli tällä hetkellä sellaista panostusta, jota siihen haluaisin (se samainen seinä kun jatkuu sekä yläkerran että alakerran olohuoneeseen), niin saa toistaiseksi olla. Damn noita lasikuitutapetteja; kunhan joskus niistä pääsisi eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattiloiden ja tiukan budjetin kanssa saa todella käyttää luovuuttaan ;)

   Joskus vielä pääset lasikuitutapetista eroon :)

   Poista
 2. Kristallikruunu... Olen jo monta vuotta himoinnut semmoista, vielä en ole riittävän edullista kohdannut.

  Jospas teidän kannattaisi odottella että minikissa hieman kasvaa ja viisastuu? (Tuleeko koskaan tapahtumaan, hih!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että joku muukin haikailee kristallikruunun perään. Tosiaan budjetti voi tulla siinäkin vastaan.

   Minikissa takuulla vielä kasvaa, mutta (mahdolliseen) viisastumiseen voi kulua liikaa aikaa, heh.

   Poista
 3. Samoilla linjoilla Myrskyn ja Minnan kanssa minikissan suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ensin pitää tehdä oikein houkutteleva raapimispuu ja vasta sitten ostaa tapetti?

   Poista
 4. Kyllä se minikissa siitä aikanaan viisastuu ;) Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sittenkun Sulo lähtee opiskelemaan niin voidaan tapetoida. Eikun, eihän kissat mihinkään lähde opiskelemaan, ainakaan toivottavasti. Sitäpaitsi pikkupoikana Sulo kävi insinööriopiskelijoiden etäluennoilla (kotikoneella miehen kanssa) :)

   Poista
  2. Joo, toivottavasti ei lähde! Ja sitä paitsi sitten kun Sulo olisi opiskelijaiässä, on etäopiskelu luultavasti vielä paljon nykyistä yleisempää, että sikälikään ei tarvitsisi ehkä lähteä.

   Auttaiskohan muuten feromonisuihke (Feliway) siihen raapimiseen?

   Poista
  3. Vuosia sitten kun ostettiin uusi soffa, ostin Feliwayta ja se tuntui auttavan. Täytyypi vihdoin ostaa uusi pullo, ostoslistalla se on ollut jo kauan.

   Poista

Kiitos kommentista!