maanantai 16. marraskuuta 2015

Tuliaiset messuilta; Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain kierrätettyä

En hirveästi puijannut, kun edellisessä postauksessa kerroin Suomen kädentaidot- ja Keräily-messujen olevan hirmusuositut. Aamulehden mukaan messuilla oli 43 831 kävijää, huhhuh.

Mitäs mieltä olette? Voiko itselleen ostaa tuliaisia? Ainakin yksi juttu oli kodinsisustukseen eli yhteinen koko perheelle. Sen valitsimme Hra K:n kanssa yhteistuumin.Pikku-Sirmakan osastolta ostin käsinkirjotun tyynyn. Onnenapila- tai sydän-koriste on kertakaikkiaan hurmaava ♥.Tyyny on toisaalta hyvin modernin ja toisaalta hyvin perinteisen näköinen. Kokeneelta kirjontakonkarilta menee hetki jos toinen tälläisen tekemiseen. Tyynystä tuli paljon henkilökohtaisempi ja arvostan sitä entistä enemmän, kun sain jutella itse tekijän kanssa.O la laa, mikä laukkukaunotar. 
Nea Design on minulle jo ennestään tuttu ja yksi lempilaukuistani onkin samalta merkiltä.
 Tämä punainen kaunotar, Marjatta nimeltään on tehty kierrätysmateriaalista; kenkänahkapaloista.Laukun taustapuolella on erittäin funktionaalinen yksityiskohta; sen voi pujottaa vyöhön ja näin ollen muuntaa vyölaukuksi. Allekirjoittaneelle se on toistaiseksi liian radikaali idea :DSitten jotain vanhaa eli hopeinen kaulakoru. Se on tehty Turussa vuonna 1970, mutta tekijä on vähän epäselvä -kun se suurennuslasi on edelleen hukassa. Kenties tekijä on Edvard Kinni.

Tälläisiä tuliaisia löysin itselle (köh) ja kotiimme. Messujen jälkeen poikkesimme pikaisesti Silenterissä (lempikirppikseni), mutta mitään ei löytynyt. Tänään kävin tyhjentämässä oman kirppispöytäni ja myynti oli vähintäänkin vaisua verrattuna vajaan vuoden takaiseen. Onko muilla kirppismyyjillä kokemusta vastaavasta? Lama vaikuttanee jopa kirppismyyntiin, ainakin koriste-esineiden osalta.


12 kommenttia:

 1. Tuo tyyny on suloinen ja siinä näkyy oikea käden jälki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihmiskäsin tehty ja huolellisesti :)

   Poista
 2. No mutta olisihan tuo laukku ainakin paljon paremman näköinen kuin ne tavalliset vyölaukut :D

  Vaan on siellä ollut väkeä! Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo-o, olishan se positiivisesti erilainen ;)

   Poista
 3. Todellakin voi ja suorastaan pitää osaa itselle tuliasia, Hienot hankinnat!

  VastaaPoista
 4. Tuo laukku on mielettömän hieno! Ottaisin sen koska vain itselleni, niin kuin nämä muutkin kaunokaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon laukkuun olen kyllä hyvin ihastunut ♥

   Poista

Kiitos kommentista!