tiistai 27. maaliskuuta 2012

Funkkistyylinen löytö Ikeasta

Yksi houkuttelevimmista paikoista Ikeassa on valaisin-osasto. Loppujen lopuksi harvoin sieltäkään löydän mitään kotiin asti ostettavaa, mutta valot ja valaistus, varsinkin talviaikaan kiinnostavat. Jo pidemmän aikaa olen etsinyt sopivaa lattiavalaisinta, mutta sitä oikeaa ei ole tullut vastaan, ainakaan sopivan hintaisena.
Sunnuntaina menimme Ikeaan ja ajatuksena oli (ehkä) ostaa Bestå-sarjasta vitriinikaappi.
Ikeassa käyntimme noudattaa tiettyä vakiokaavaa: ensin kierretään huonekalunäyttely, sitten mennään syömään ja pohtimaan mahdollisia ostoksia. Vatsa täynnä (valtava annos riistakäristystä) ja hieman laiskana on hyvä kiertää alakerran osastot; mitään kovin spontaaneja päätöksiä ei pääse tapahtumaan (mutta lähes joka kerta jotain odottamatonta löytyy). 
Tällä kertaa pääsimme Löytönurkkaan asti ilman suurempia houkutuksia ja sieltäkään ei löytynyt mitään. Sitten tulimme siihen päätökseen, että vitriinikaappiakaan ei osteta. Tästä päätöksestä ilahtuneena lähdin luovimaan iloisesti vastavirtaan, kohti valaisinosastoa.
Kuvien kaunokainen ei näyttänyt valaisin-osastolla muiden valaisimien ympäröimänä läheskään yhtä hienolta. Yksinkertaista ja kaunista muotoilua ♥. Valaisin on nimeltään Brasa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!