lauantai 1. joulukuuta 2012

Vilukissa kohtaa ensilumen

Kyllähän sitä lunta on tullut ja tulee hipihiljaa koko ajan lisää.Siniviuhka on jäänyt ruukkuun ja mielestäni se on kaunis talventörröttäjä. Kuten näkyy luntakin on tullut.
Robert halusi ulos ja niin sitä sitten mentiin. Kuva on vuoden takaa, mutta samanlaiset tunnelmat olivat tälläkin kertaa. Roberthan on otettu kissojen katastrofiyhdistyksestä ja se on pentuna saanut pakkasen pureman mm. korvan kärkeen ja tassutkin ovat kovin kylmän arat.Robotti on puolensa valinnut. Onhan se paljon mukavampi istua jakkaralla patterin vieressä ja katsella ikkunan kylmemmällä puolella villatakissa ja farkuissa toikkaroivaa paparazzia.

On niiin tylsää, kun pitää laittaa ziljoona kerrosta vaatteita ja kenkiä ja asusteita ennenkuin kannattaa mennä ulos. Tästäkin huolimatta,

Tunnelmallista talviviikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Kun aina tulee vaan sitä teidän pikkunassikkaa kehuttua, niin sanonpa nyt, että teidän Robertkin on todella komea kissaherra. Sellainen maatiaisäijä parhaimmillaan. :) Hienoa, kun annoitte ukkelille mahdollisuuden kissanpäiviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina :) Robert oli n. 9 kk ikäinen muuttaessaan meille vuonna 2007. Täytyy sanoa, että kävi oikein hyvä tuuri, kun löytyi niin komea ja hyväsydäminen katti.

   Poista
 2. Sisätilat ovat kissalle varsin hyvä valinta. Loistava tuo viimeinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisen kuvan ottamisessa oli pieniä vaikeuksia, koska en meinannut ylettyä. Robertin mairea ilme sentään tuli melkolailla kuvaan :)

   Poista
 3. Kisun kanssa samaa mieltä, parhaimmillaan ikkunasta katsottuna nuo ulkokelit ;)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava ilme kotikissalla :)

  Oli kyllä sellainen pyry jotta, kertaheitolla vuodenajasta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyryn vielä jotenki kestää, mutta pakkanen n. -20 just ny!

   Poista

Kiitos kommentista!