lauantai 9. helmikuuta 2013

Harmaasävyjä II

Mihin voi tehdä katoamisilmoituksen kadonneesta auringosta ja ylipäätään reklamoida tylsästä säästä? On siis harmaa päivä, mutta viikonloppuisin sentään voi olla kotona ns. valoisaan aikaan (valoisa aika on muuten hurjasti pidentynyt, jee, kevät).Penkkiprojekti(t) odottavat tekijäänsä. Valkoinen lumi tekee hienon luu-kuvioinnin.


Syksyisistä talkoista löysin mm. kaksi vanhaa, suurta pyörää. Pinnat ovat mitä parhain tukipuu jollekin köynnöskasville, mutta sopiva kasvi on vielä arvoitus. Ensin pitäisi päättää pyörien sijainti puutarhassa.
Autotallin ikkuna on verhoutunut pakkaskukkiin. Kylmäkin talli lämmittää työmatkalaisen mieltä, sillä auton ikkunoita ei tarvitse skrapata, eikä kaivaa autoa hangesta.
"No, leikitään vähän sun mieliksi mamma, kun se risunkin hait" ajatteli Robert.


Lämpimästi tervetuloa Beate56 ja mukavaa viikonloppua kaikille!


Ps. Muistakaa osallistua Pikkuiseen arvontaan ja kiitos jo osallistuneille, uusille ja vanhoille blogituttaville!

4 kommenttia:

 1. Se valoisa aika! Mitäpä se sitten kohta onkaan kun aurinko alkaa keväthangilla paistamaan! Jotain uskomattoman hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Eikä sitä oikein edes usko, että kesällä jopa yöllä on valoisaa :)

   Poista
 2. Robertin viiksibarometri kertoo kyllä, että nyt on tekeillä jotain erityisen mieluisaa! Aurinkoa kapaan minäkin! Ja kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiksibarometri on erehtymätön!
   Sulolla myös viikset kasvavat kohisten, mahtaa siitä tulla muhkea katti. Siinä onkin viiksibarometriä kerrakseen, kun niitä viiksiä heiluttelee ;D

   Poista

Kiitos kommentista!