keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Oman polun tallaaja

Sunnuntailumikenkäilijä tässä hei! Olen pahemman kerran mennyt sekaisin päivistä tai sitten en pystynyt vastustamaan keväistä säätä ja ihanaa auringonpaistetta -lähdin siis ulkoilemaan.
Läheisellä pellolla on joku muukin käynyt ulkoilemassa. Jälkiä ristiin ja rastiin, vinksin vonksin, ohjaakohan kukaan täällä liikennettä?
O-ou, onko siellä tallustellut myös lumimieshenkilö, kun on noin valtavia jälkiä!

Lumikenkäilyssä on parasta se, että saa tallata ihan omia polkujaan. Petollisinta taas se, että lähtee reippaasti huhkimaan (varsinkin upottavassa lumessa) ja paluumatkalla huomaakin voimien loppuvan. Pahimmillaan olen uponnut lumikenkineni reisiä myöten lumeen -voin kertoa, etten päässyt pitkälle. Tänään upposin melko vähän, mutta auringon myötä lumi oli muuttunut hieman painavaksi. Hauskaa oli kuitenkin (ehkä myös naapureilla)  :)

”Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki”
Aaro HellaakoskiAurinkoista viikon jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Aika sopiva tuo Hellaakosken sitaatti tässä yhteydessä. :)

  Nuo on hirveän kivan näköisiä nuo jalanjälkihankikuvat, muissakin blogeissa olen niitä nähnyt. Itsehän ei ole tainnut edes oikein päästä ulos tekemään niitä jälkiä, saati sitten kuvaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on aikaa tehdä ja kuvata jalanjälkiä (ilman lumikenkiä tulee vähän muitakin kuin jalan jälkiä) :)

   Poista
 2. Ihania jälkiä! Se on sitten hyvä että sinäkin järjestät välillä naapureille hupia, niin minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan naapureita (ja vähän itseäkin) täytyy huvittaa ;)

   Poista
 3. Kevät hullannuttaa meidät kaikki ja villitsee tekemään kaikenlaista, mitä ei pimeänä vuodenaikana tulisi tehtyä! Se on hyvä se :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!