perjantai 22. helmikuuta 2013

Kuusi päivää myöhemmin

Lähes viikko sitten postauksessani oli kuva ihanasta tulppaanikimpusta, jonka nuput olivat lähes kiinni -vaan eivätpä ole enää.Tulppaanikimpun "hoito" on suorastaan oppikirjasta, älä tee näin -otsikon alta. Kimppu on ollut yöt ja päivät huoneenlämmössä, vaikka yöksi voisi tulppaanit laittaa viileään komeroon. Vaasista loppui välillä vesi, lienee ilmiselvää, että niin ei saa tapahtua?
Kuitenkin "ehtoopuolen" tulppaaneissakin on oma kauneutensa, ainakin minusta.
Lopuksi vielä kuva Sulon aamurutiineista (Myrsky-kissa esitteli aamurutiinejaan hetki sitten).

Kattiloiden aamuruokinnan odotusta säestää vaativa maukuminen, mutta täyden vatsan myötä minikissakin rauhoittuu.
Lähes joka arkiaamu Sulo tulee meikkausseurakseni ja kuten kuvasta näkyy: allekirjoittaneen jaloille jää ruhtinaalinen 3 x 4 ruudun tila. Minikissa siis nukuttelee jaloissani ♥.

Mukavaa viikonvaihdetta!

7 kommenttia:

 1. Mehän ollaan ihan kaksosia! Minäkin pidän vanhoja tulppaaneja kauniina ja minullakin on karvaista meikkausseuraa aamuisin :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi pientä pehmoista Suloista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo sanoo kurrmau ja lähettää terveisiä!

   Poista
 3. Voi miten ihanat tulpsut! Minustakin ne alkavat olla parhaimmillaan, kun ovat jo vähän kulahtaneita. Ja muutaman kerran on täälläkin vesi päässyt loppumaan, mutta mehevät varret osaavat ilmeisen hyvin varastoida nestettä, hämmästyttävä kasvi!

  VastaaPoista
 4. Just ihailin tuossa pöydällä olevia vanhoja tulppaaneja - jotenkin niissä on ihanaa herkkyyttä vielä kukinnot levinneinäkin. Ja meidän Viiru vahtaa aamuisin mun meikkaamiset hyvin tarkaan: mä meikkaan olohuoneen pöydän ääressä (kun en enää näe oikein muualla sitä tehdä) ja Viiru istuu siinä pöydälle peilin vieressä ja haistelee joka purnukan. Taitavat katit tykätä meikeistä;)

  VastaaPoista
 5. Saila ja Lady of the Mess: Yleensäkin kasveissa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia koko niiden elinkaaren ajan ja jatkuvaa haastetta valokuvausta harrastavalle.
  Ehkä katteja ihmetyttää, että jokin asia, esim meikkaus voi viedä täysin ihmisen huomion (siis joitain sekuntteja kissoja ei huomioidakaan) :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!