lauantai 23. helmikuuta 2013

Valjastettua ja vallatonta kissavoimaa

Mihinköhän hyödylliseen voisi käyttää ns. valjastettua kissavoimaa?En katso kameraan, kun nämä epämukavuusvyöt ovat päällä.

Eilen villi ja vapaa (niin paljon kuin sisäkissa voi..) minikissa koki elämänsä yllätyksen, kun sille sovitettiin valjaita. Kuten arvata saattaa, Sulo ei oikein valjaista pitänyt. Ja Robert oli huolissaan, että miksi tolle (Tollolle) laitettiin hänen valjaansa. 
Emme vielä ole päättäneet, että pääseekö myös Sulo ulkoilemaan valjaissa. Jos se siihen tottuisi, oven takana olisi vaihteeksi kaksi ulos maukuvaa kattia. Minikissan maukumisääni (mm.) on muuten kissoille stereotyyppinen kurrmau.Robert joutui viime yön nukkumaan työhuoneessa, koska lukitsin sen sinne vahingossa (sarjassame hyvää palveluskuntaa on vaikea saada). Toisaalta, vahvasti epäilen, että Robotti oli ihan tyytyväinen rauhallisiin ja häiriöttömiin yöuniinsa.Mies lähti aikansi aamulla ja allekirjoittanut sai nukkua rauhassa, pitkään. Kunnes kattilat alkoivat siinä määrin terrorisoimaan, että oli pakko nousta ylös ja ruokkia ne (aamupala nro II). Syvennyin ainakin tunniksi päivän lehtiin ja kahviin, kunnes havaitsin talossa vallitsevan hiljaisuuden. Robert nukkui soffan päällä ja Sulo sängyssä, niin tyytyväisenä.Sulo ja viiksiviidakko pohtivat: mikä röyhkeys!

Minikissa joutui kuitenkin nousemaan, koska sänky oli pedattava. Sulo kuitenkin myöntää, että päiväpeiton päälläkin saa hyvin unen päästä kiinni.

10 kommenttia:

 1. Kissavoimalla saisi kyllä aikaiseksi vaikka mitä! Etenkin sillä voimalla, joka silloin löytyy kun pitää matolääke antaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ja myös sillä voimalla, joka löytyy kylvyn hetkellä :)

   Poista
 2. Nälkäiset kissat ne osaavat kyllä ihmisen herättelemisen taidon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja ruuan jälkeen muina kissoina sänkyyn nukkumaan :)

   Poista
 3. Noh, sattuu sitä paremmissakin piireissä:D Meilläkin tällä viikolla kissa jäi pilkkopimeään vaatekomeroon. Mutta vain pieneksi hetkeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään pimeään ruokakomeroon :)

   Poista
 4. Toisi se tietynlaista tasapainoa talouteen jos olisi kaksi ulos kauniisti pyytävää kissaherraa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulon elämään ulkoilu toki toisi paljon jännitystä ja ehkä se voisi purkaa hieman energiaansa, jolloin erityisesti Robert pääsisi vähemmällä. Myös kanakopin eikun kissatarhan rakentamista ollaan suunniteltu jo monta vuotta :)

   Poista
 5. Hyvää palveluskuntaa on toden totta vaikeaa löytää! :D Meilläkin kissaparat joutuivat syömään kanaa tonnikalan sijaan, eivätkä typerät palvelijat reagoineet huomautuksiin ja vastaväitteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis OMG, teidän kissoilla ei todellakaan ole helppoa. Palvelijat eivät edes tunnista perusruoka-aineita :D

   Poista

Kiitos kommentista!