lauantai 14. syyskuuta 2013

Täydellinen pikku vaasi

Useimmiten menen töistä suorinta ja nopeinta reittiä kotiin, mutta perjantaina tein piristävän poikkeuksen. Alkuperäinen ajatukseni oli mennä Ikeaan, mutta meninkin kirppikselle (niin se mieli muuttuu). Mies oli nähnyt siellä hienon kameran ja toisaalta ajattelin kartoittaa kannattaako ko. kirppikselle viedä vaatteita myyntiin. Juuri Sitä Kameraa ei löytynyt ja en myöskään veisi sinne vaatteita myyntiin. Mutta kaikenlaista mielenkiintoista keräilytavaraa mm. porsliinia, lasia ja vanhoja esineita siellä oli myynnissä.Kesällä aloin kerätä kuparisia tai kupari/tiikkisiä esineitä. Uusin löytöni on oikeassa reunassa. Nämä lienevät maljakoita, mutten raski laittaa vettä niihin.Kirppikseltä löytyi myös lattiavalaisin. Menin kassalle maksamaan muita löytöjäni ja ikään kuin ohimennen kysyin, että onkohan valaisin toimiva. Pikavauhtia järjestyi toimivuuden testaaminen ja vieläkin nopeammin sain hieman tingattua hinnasta. Sitten olinkin parkkipaikalla auton vieressä ja kuumeisesti mietin miten saan suurehkon löytöni tungettua autoon.
Ja sitten tämä pieni kaunokainen ♥, jonka ostin muutamalla eurolla. Luonnossa se on vielä paljon kauniimpi. Vaasi on saksalaisen Rosenthalin ja sen on suunnitellut Martin Froger. Kunto on aivan uutta vastaava, vaikka se on n. 60-luvulta.

Huomenna on tarkoitus piipahtaa Design Market:ssa Kaapelitehtaalla.
Aurinkoista ja lämpöistä viikonlopun jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Jos tekee mieli kirpparille, silloin on mentävä. Hienot löydöt. Mukavaa Design keikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei tiedä millainen löytö kirpparilla odottaa :)

   Poista
 2. Oikeastaan Rosenthalin vaasit ovat liian arvokkaita päätyäkseen kirpputorille, mutta se oli nyt sinun tuurisi. Jos syötät hakukoneeseen Rosenthal Martin Roger, niin päädyt ebay.de:n sivulla myynnissä olevaan identtiseltä näyttävään vaasiin 35 e, alennettu hinta 29,75e + lähetyskulut.
  http://compare.ebay.de/like/110933888803?var=lv&ltyp=AllFixedPriceItemTypes&var=sbare

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja oikeassa olet kaima :) Ennen tätä postausta pikaisesti googletin ja päädyin samaan tulokseen. Kirppiksellä ensimmäiseksi huomio kiinnittyi vaasin upeaan muotoon ja sitten hintaan. Suomessa saksalainen posliini ei taida olla kovin arvostettua, varsinkaan kun pohjassa ei lue Villeroy & Boch.

   Poista
 3. Hienot löydöt tosiaan! Vielä parempaa, että hienoja löytöjä voi tehdä halvalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus onnistaa. Onnistuminen helpottuu, kun joskus malttaa piipahtaa kirppiksellä eikä aina aja tukka putkella töistä kotiin ;)

   Poista
 4. Kivoja löytöjä! Eniten tykkään tuosta Rosenthalin maljakosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän löytää maljakolle kissoilta turvallisen paikan, mutta kuitenkin näkösältä :)

   Poista

Kiitos kommentista!