torstai 16. tammikuuta 2014

Ihana valo

Kuluneella viikolla eniten räksytystä työpaikalla ja kotona on aiheuttanut tuo juupelin kylmä pakkanen, jopa - 23 astetta. Kunpa voisin tehdä kuten Robert - puolen minuutin pyrähdyksen ulkoilmaan ja sitten kipin kapin sisälle. Toisaalta, täytyy myöntää, etten varsinaisesti joudu ulkona oleilemaan, koska työmatkat hoituvat autolla (kunhan auto vaan toimii). Robertilla on hyvä syy pelätä pakkasta, sillä pentuna se on joutunut värjöttelemään kylmässä ja sillä on siitä pysyvä muistutus mm. lipan muotoon vääntynyt korvan kärki.Sitten se positiivinen asia: aurinko ja valo. Ehdin töistä kotiin ennen pimeää. Se on kuulkaas luksusta, ettei tarvitse ajaa pussipimeässä kuin aamuisin ja tämäkin asia on parantumaan päin.Tämä rakennus on aika tunnettu Tampereella. Se on tuleva Tornihotelli, jossa on 25 kerrosta. Jos kuvaa katsoo tarkasti, huomaa kattotasanteella keltaiseen pukeutuneita rakentajia.
Lämpimästi tervetuloa lukijaksi, Leenajapojat!
Mukavaa viikonloppua kaikille, toivottavasti silloin on yhtä aurinkoista!

12 kommenttia:

 1. Tuo pakkanenkaan ei tunnu niin pahalta kun aurinko paistaa ja antaa valoa. Tosiaan kyllä siellä joku keltapukuinen on. Mahtaa tuolla ylhällä käydä kylmä tuuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, pakkaselle voi antaa vähän anteeksi jos aurinko suostuu samalla paistamaan. Varmasti hieman huimaisi jos joutuisi/pääsisi tuonne Tornihotellin "kattoterassille" ;)

   Poista
 2. Kaunista se on mutta kylmää! Ihanaa että päivät ovat pidentyneet, minä istuin auton takapenkillä ja neljän jälkeen näki vielä lukea. Mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin oli tosi kylmää; aamulla -23 astetta, superhurr! Autossa olisi kiva lukea, mutta minun tulee aina paha olo jos sellaista yritän.

   Poista
 3. Olipas ihania kuvia! Olit saanut vangituksi niihin komeat hetket, kiitos kun jaoit ne meidän kanssamme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Heska ihanasta kommentista :)

   Poista
 4. Jep, kaunista ja kylmää! Robertin on parasta pitää korvansa sisätiloissa ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robert on erittäin tarkka siitä, että korvat ja koko katti pysyy sisätiloissa. No, ehkä hiukan voi nuuskaista pakkasilmaa :)

   Poista
 5. Onpa teillä kova pakkanen. Täällä on jäänyt alle 20 asteen vielä. Ihanaa, että aurinko lopulta pääsi esiin pilvien takaa monien viikkojen jälkeen. Päivä on pidentynyt jo paljon, kevättä kohti mennään. Kuvasi on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuntuu, että ennen joulua aurinko paistoi todella_harvoin! Vähäinenkin auringonpaiste kummasti piristää ♥.

   Poista
 6. Voi Robert-ressua! Onneksi ne ikävät pentumuistot ovat takana päin ja nyt Robert voi valita itse, milloin on sopiva ulkoilulämpötila :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robert erityisesti rakastaa lämmintä villafilttiä ja yhtä lämmintä ihmis"kylkeä" joihin voi soffalla nojailla :)

   Poista

Kiitos kommentista!