lauantai 11. tammikuuta 2014

Lähes ilmaiset kirpparilöydöt

Kuluneen viikon aikana olen tehnyt muutaman mainion löydön kirpputorilta. Olen löytänyt juuri niitä juttuja joita keräilen ja mikä parasta erittäin tiukka 5 euron budjetti alittui selvästi.Lilaa lasia olen kerännyt ainakin 15 vuotta hitaasti, mutta varmasti. En tiedä onko tämä mitään disaignlasia, mutta väri on ihana.Näitä kynttilänjalkoja olen löytänyt jo muutaman aiemminkin. Toinen suosikkivärini lasissa on tietysti punainen. Yksinkertaisen ja värikkään ulkomuotonsa lisäksi kynttilänjaloissa viehättää niiden funktionalisuus; ne ovat käännettäviä, sama kynttilänjalka toimii sekä tuikuilla että kruunukynttilöillä.Sitten vähän kissakomeutta kehiin ♥, kuvassa näkyy myös toinen lasilöytöni.Lila lasivaasi, jonka korkeus n. 20 cm. 
Kuvitelkaa tähän iso pionin kukka, aivan lyhellä varrella siten että kukka lepää maljakon yläreunassa.Ja kolmas löytö: kuparinen kynttelikkö, joka oli puoleen hintaan ja maksoi peräti 75 senttiä.

Maassa on edelleen lunta ja tipu-teeveestä tulee paljon ohjelmaa kattiloille (ja minulle). Yritän lukea Bridget Jones Mad about the boy-kirjaa, mutta jotenkin se tökkii ja ärsyttää.

Leppoisaa viikonvaihdetta!

20 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä!

  Minä luin tuon Bridgetin hetki sitten. Puoleen väliin asti kesti ennen kuin pääsin siihen sisälle. Ensimmäinen on kyllä paras! Se joka ilmestyi silloin kauan sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kahlattua siis luettua Bridgetin läpi. Ensimmäinen oli ehdottomasti paras ja erilainen silloin aikanaan :)

   Poista
 2. 75 senttiä ! Eikä. Hieno kynttelikkö.
  Hyvä kuva tuo missä Sulo tuijottaa löytöäsi :D
  Ja kiitos Anna...tässä yritämme elää niin ettei väistämätön ole mielessä kaiken aikaa. Onni on vielä kuitenkin reippaana täällä kanssamme ja liuoslääke sujahtaa helposti suuhun. Mutta niin kurja kun jo muutakin vaivaa ennestään. Näillä mennään mitä annetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttelikkö oli tarjouksessa -50 % muhkeasta 1,50 hinnasta :D

   Hyvä, että huomasitte Onnin sairauden ajoissa, jolloin sitä voi vielä hoitaa. Se on kyllä kurjaa, että yhden kissan kohdalle tulee monta sairautta :(
   Mossen kohdalla todella tajusimme asian ja saimme diagnoosin aivan liian myöhään -vietimme enää viikon yhdessä ;(

   Poista
 3. Kauniita lasisia kynttilänjalkoja, tuommoisia en ole aiemmin kohdannutkaan. (Ja varsin komea tuo Sulo.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo pääasiallisesti seurasi tirppa-teeveetä, mutta toki ehti poseerata kirpparilöytöjen kanssa :)

   Poista
 4. Hienoja löytöjä kaikki ja tuo vaasi on aivan mahtava. Liila on hieno väri lasissa!
  Sulo on kyllä suloinen - Viiru nukahti vasta nyt ensimmäisen kerran aamullisen lääkärireissun jälkeen - ei oikein tykkää reissaamisesta ja ne kokeet olisivat hirvittäneet itseänikin. Mutta onneksi vaiva löytyi ja siihen on lääkitys olemassa. Kyllä helpotti vaikka loppuelämän saa Viiru lääkkeistä nauttia.
  Oikein hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissan sairastaminen on todella ikävää, mutta onneksi vaivaan löytyivät lääkkeet ja toivottavasti lääkkeen ottamiseen tulee nopeasti rutiini. Veikkaan, että sekä Viiru että Lady olivat uupuneita eläinlääkärikeikan jälkeen -ainakin itsestäni se on todella stressaavaa.

   Poista
 5. Ei ole ollut hinnan kiroissa kauniit asiat!

  Ja Sulo tietysti on aina ja takuuluotettavasti söpöläinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus käy hyvä tuuri kirpputorilla :)

   Sulo on massaHurmaaja ;)

   Poista
 6. Nii-i. Olen lukenut kirjoituksesi Mossesta. Oi voi sentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä voi vaan enää jossitella, että olisi pitänyt toimia toisin. Todella harmittaa, kun ei tartuttu ajoissa Mossen lisääntyneeseen juomiseen :(

   Poista
 7. Todella mainiot kirppislöydöt. Hyvä sinä! Kirppiskierrokset ovat mukavia, viimekäynnistä taitaa olla jo yli vuosi. Toivotan sulle yhtä tuloksellisia kirpparikäyntejä jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kirppiksellä voisi toki käydä useamminkin, mutta rahat säästyvät eikä talo aivan täyty kivoista tavaroista ;)

   Poista
 8. Mahtavia kirpparilöytöjä ja aina yhtä suloinen Sulo!

  VastaaPoista
 9. Anna, kaikkea ei hoksaa...eikä osaa tarttua asiaan. Me olemme diabeteksen vuoksi seurailleet juomista ja luulin sen liittyvän siihen koska sokeriarvotkin ovat olleet viime aikoina korkealla.
  Paljon varmaan on kissoja joilla on vaivana yhtä sun toista eikä omistajat kiinnitä niihin mitään huomiota ja sitten menevät eteenpäin niin kauan...kuin menevät.
  Jaksellaan ja iloitaan kattiloista...niistä jo paremmilla niityillä olevista kuin näistä tässä todellisuudessa olevista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii.. Toivoakseni nykyisten kattiloiden kohdalla huomaan ko. sairauden oireet ajoissa. Se on totta, että esim. maaseudulla on paljon kissoja,jotka saavat elää aikas vapaata elämää ja taudit huomataan vasta sitten, kun kissa on todella kipeä.

   Oikeassa olet: iloitaan entisistä ja nykyisistä kissoista, sekä mukavista blogitutuista :)

   Poista
 10. Hei, tuo lila vaasi taitaa olla Kaj Franckin suunnittelema annoskarahvi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!