torstai 29. marraskuuta 2012

Putoavat (tammen) lehdet

Yksi lempipuistani on tammi; lehdet ovat melko koristeelliset ja terhot hienoja, myös koruina ja sisustuksessa. Siksipä sorruin harvinaislaatuisen spontaanisti tilaamaan PartyLite:lta "putoavat lehdet" -nimisen tuoksulyhdyn.


Mielestäni ko. yrityksen kaikki tuotteet ovat suolaisen hintaisia, eikä tuoksulyhtykään ollut poikkeus. Mutta lyhty on aikas kiva.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hanna!

Nyt on luvattu hirrmuista lumimyrskyä (yök, tulisjokesä), joten pitäkäämme itsestämme ja kavereista huolta -tuli sitten myrsky tahi ei.

4 kommenttia:

 1. On se kaunis!

  Minä tykkään myräkästäkin. Varsinkin silloin kun itse saisi vain olla kotona ja poistua sitten kun aurinko paistaa ja linnut laulavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, myräkkä on silloin kiva, kun saa itse olla villafiltin alla sisällä. Lumityöt tietysti alkaa myräkän jälkeen; ensin se on hauskaa, mutta lopuksi on hikistä ja ärsyttävää ;)

   Poista
 2. Onpa kaunis! Minä pidän tammenterhoaiheesta kovasti. Juuri jokin aika sitten näin eräässä jenkkiblogissa ihanan tammenterhokaulaketjunkin ja jäljitin missä niitä myytäisiin. Hinta oli liian kova mutta ajattelin tehdä sellaisen itse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Taika :) Ajattelitko tehdä korun esim. hopeasavesta? Minulla on yksi tammenterho-koru, jonka taisin ostaa Accessorize-liikkeestä.

   Poista

Kiitos kommentista!