lauantai 12. lokakuuta 2013

Perjantai-illan inspiraatio

Aivan vähän aikaa sitten asensimme (köh, Mies asensi) valopöydän seinälle ja minä järjestelin tavaroita. Eilen illalla sain uudelleenjärjestely inspiraation.Teak/kupari-maljakot sopivat paljon paremmin valopöydälle.Ja H&M home:n  metalliset kynttilälyhdyt baarikaapin päälle. Bonuksena niissä voi nyt polttaa kynttilöitäkin. Taustalla on hääkuva, jossa meidän lisäksi ovat kaikki vieraat.Tässä kuvassa riittää kohinaa, mutta keskittykää enemmän tunnelmaan. Iso valkoinen lasipallo on valaisin.Sain hyvältä ystävältäni synttärilahjaksi lahjakortin kirjakauppaan ja vihdoinkin ehdin ostoksille, eihän tässä mennyt kuin reilu kolme kuukautta. Ostoskassista löytyivät Anna Karenina, Tokyo clash "kuvakirja" ja Pieni kakkukirja. Kaunis kiitos K!

Ns. klassikko-kirjoista kiinnostuneille suosittelen lämpimästi Émile Zola:n kirjoittamaa Naisten paratiisi kirjaa; vaikka kirja on kirjoitettu 1800-luvun lopulla, se sopii vinhasti nykyaikaan. Nyt televisiosta tulee ko. kirjaan löyhästi perustuva tv-sarjakin.

Ps. 1-vuotias Sulo symppaa 2-vuotiasta Suloa, jolta otettiin ilmapallo pois vartijan toimesta. Ensin mainitulta Sulolta on otettu lelu pois suusta henkilökunnan toimesta, eikä sekään ollut kivaa, kenellekkään.


Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Me Like ja kaikille aurinkoista viikonlopun jatkoa!

11 kommenttia:

 1. Nuo kupariesineet on kauniita - ja niin on valopöytäkin. Ja kiitos kirjavinkistä - hyvät kirjavinkit ovat aina tälle Ladylle tervetulleita;)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Kirjavinkkejä kaipaan itsekin, koska sitä helposti tulee luettua samoja kirjoja uudelleen ja uudelleen ;)

   Poista
 2. Merkitään muistiin tuon sinun vinkkisi! Sinun versiosi Anna Kareninasta on kauniimmissa kansissa kuin minun. Sisältö lienee kuitenkin sama.

  Mukavaa viikonloppua teillekin! Symppausta myös molemmille kissoille, joita vääryys on kohdannut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi luin Anna Kareninan n. viisi vuotta sitten ja silloin mielestäni kieli oli vaikeaa; se voi johtua suomentajastakin. En tiedä meninkö ojasta allikkoon, kun ostamassani kirjassa on alkuperäinen Eino Kaliman suomennos.

   2-vuotias Sulo (johon viittasin) on pieni (ihmis)lapsi, jolta vartija otti ilmapallon erään suuren tavaratalon hulluttelupäivillä. Ihmistaimesta se on varmasti vielä hämmentävämpää kuin kattitaimesta.

   Poista
  2. Ai, oho, luki- ja/tai ajatushäiriö mulla :D
   Symppausta kumminkin sekä lelunsa menettäneille, että ihmistaimen lähimailla olleille henkilöille (arvaan että on ryhdytty huutamaan katkerasti ilmapallon perään).

   Poista
 3. Teillä on sitten kaunis koti ja kuvat ovat tosi tunnelmallisia!

  VastaaPoista
 4. Meiltä kissat lähettää teidän Sulolle tsemppiviestin: POWER to the CATS! When we want it ? NOW!

  Kesä on ihana, mutta syksyn tummenevien iltojen valot tekee kyllä niin ihanan fiiliksen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kaverit, mä en ole nähnyt lempisulkaleluani moneen kuukauteen! Mikä vääryys! Mitä sen on väliä jos yritän syödä sen? T: Sulo

   Tunnelmavaloilla saa onneksi lievitettyä harmitusta, joka tulee pimenevästä vuodenajasta :)

   Poista
 5. Ei ole helppoa olla Sulo! Teillä on aivan ihana tunnelma...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se aina ole niin suloista :) Ja kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista!