maanantai 18. huhtikuuta 2016

Supermessuilla

Monen vuoden tauon jälkeen kävin puutarhamessuilla. Ja vähän muillakin messuilla, sillä Supermessut-tapahtumaan kuuluivat Kotimaan matkailu, Keräily, Puutarha ja April fest. Sain lipun messuille eli kuljeskelin Blogisti-merkillä varustettuna ja kamera kaulassa.Ensin suuntasimme puutarhamessuille. Suomen niittysiemenen osastolla tuli hinku perustaa kukkaniitty, vaikeinta olisi ollut päättä millainen.Pionien kodin osasto oli hyvin houkutteleva.Sitten muistin tai paremminkin näin monivuotisen haaveeni eli perinteisen puukeinun.Sitten ollaankin vähän modernimmassa tunnelmassa. Vaikka periaatteessa paksut ledinauhat ovat mielestäni melko kauheita, niin tähän se sopi oikein hyvin. Toinen juttu on miltä se näyttäisi syyspimeällä ja omalla pihalla. Raudoitusverkko (en tiedä onko oikea nimitys) on mielestäni kelpo materiaali. Alaosan puureunus pehmentää sitä sopivasti.Tämä puupenkki on tosi hienon näköinen, mutta se näyttää kovalta ja epämukavalta. Taas kerran oli niin kiirus, etten ehtinyt istahtamaan.Gepetton osastolla oli sympaattinen kettu-tyynyliina.

Messuilla oli myös Kukkasidonnan SM-kilpailut ja esillä mielenkiintoisia sidontatöitä. Ennakkotehtävänä oli "Kevätpuu".


Yksityiskohtia valkoisesta "kevätpuusta".


Ensin yksityiskohtia ja tässä koko työ.

Sidontatöissä oli paljon hienoja yksityiskohtia ja kokonaisuutena ne olivat taideteoksia.Kotimaan matkailu-messuilla oli mukava, leppoisa tunnelma. Paljon tuli esitteitä mukaan. Allekirjoittanutta erityisesti kiinnostivat rannikkoseutu ja saaristo. Ehkäpä lähdemme kesälomareissuille Turun saaristoon? Valmis matkasuunnitelma on jo elokuun loppupuolelle: suuntaamme Juthbackan markkinoille Uuteenkaarlepyyhyn. Samalla kertaa on tarkoitus käydä Pietarsaaressa ja olisi kiva käydä Aspergerin puutarhassa.
Matkailun, pelkästään kotimaan matkailun suhteen on aivan liian paljon kivoja vaihtoehtoja. Omassa maakunnassa haluaisin käydä esim. Ruovedellä Helvetinjärven kansallispuistossa, sitä monet ovat kehuneet hienoksi.

Viimeisenä kiertelimme Keräily-messuilla, jossa oli erinäisiä houkutuksia. Loppujen lopuksi ostin muutaman Omin käsin-lehden ja siinä olikin koko messujen ostossaldo. Lopputulos olisi ollut toinen ellei tiedossa olisi tämän viikon lopulla Pohjoismaiset puutarhamessut. Näitä messuja ja kesän seikkailuja silmällä pitäen ostin kameraan muistikortin, jossa on tuplasti lisää tilaa.

4 kommenttia:

  1. Mainio tuo harjaterässeinämä (ilman ledejä).

    VastaaPoista
  2. Monta ihanuutta ja kiintoisaa asiaa ja hyviä ideoita. Hurmaavan lilanvärinen pioni.

    VastaaPoista
  3. Onpas siellä ollut monenmoista! Tuo ledinauhatouhu kyllä mahtaisi näyttää omalla pihalla pimeässä aika hirveältä... Mutta kukansidonnat! Siinä jos missä on pitänyt olla ensinnäkin luova ja hahmottavainen ja sitä paitsi äärettömän pitkämielinen ihminen! Varsinkin tuo jälkimmäinen on ihana.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!