lauantai 5. marraskuuta 2016

Sopivaa lapasmallia etsimässä

Pimeinä iltoina ja hämärinä päivinä sohva suorastaan huutaa puoleensa. Sohvan otteessa olisi mukava tehdä muutakin kuin nukkua päikkäreitä tai tuijottaa telkkaa.Jo jonkin aikaa sitten, kuukausi vai peräti pari takaperin, ostin ihania Novita Aapo-lankoja. Haaveissa oli tietenkin kunnon kirjoneulelapaset tai sen tyyliset, kuin Hra K:n sulhaslapaset.

Kaikista vaikeinta kirjolapasten kutomisessa on mielestäni Sen Oikean mallin löytäminen. On nim pal erilaisia vaihtoehtoja. Kirjahyllystä löytyy mm. Sata kansanomaista kuviokudinmallia (joka on ihan huippu). Kirjastosta lainasin Villit vanttuut ja vallattomat villasukat -kirjan. Ja varauksessa on upouusi Puikkomaisterin lapaskirja. Melko todennäköistä on, että sopivan mallin löytäminen ei ainakaan tule helpottamaan. Kutoisiko jotain perinteistä kotimaista /  Buddhan kuvan / kissoja / norjalaismallisia vai kenties Pokemon-lapaset? Tälläinen lapasmallikriisi on muuten mitä ihanin vastine arkielämän haasteille.Tämän viikon illat ollaan luettu porukalla Täällä Pohjantähden alla -kirjaa. Ensimmäinen osa meni jo, mutta onneksi kaksi seuraavaa vielä odottaa.

Mukavaa viikonloppua, klikkaa tästä, niin näet Sulo tervehdyksen ♥

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä ja onneksi auttaminen jää enimmäkseen tarkkailun asteelle ;)

   Poista
 2. Oi Sulo, oi Sulo ♥

  Vaikken itse osaa ommella, kutoa tai virkata niin valitsemisen vaikeuteen osaan minäkin samaistua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa aloitinko lapaset? No en vaan villasukat ;D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli vähän tylsää lukemistoa T: Sulo ja Robert

   Poista
 4. Täytyy tulla kertomaan, että olen nyt useampaan kertaan lukenut otsikon hieman pieleen: "Sopivaa lapsimallia etsimässä"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kirjainta toisin ja sisältö on radikaalisti erilainen :)

   Poista

Kiitos kommentista!