perjantai 30. joulukuuta 2016

Uudenvuoden kynnyksellä

Heippa pitkästä aikaa!

Toivottavasti teillä on ollut mukava joulunaika. Täällä on perinteiseen tapaan herkuteltu ja levätty koko perhe.


Joulupukki toi superlahjan: Fazerin kukkopurkin, joka oli täytetty herkuilla.


Kulunutta blogivuotta kuvaa erityisesti yksi asia, nimittäin postausten vähäisyys. Joulupostauksiakin on historiallisen pyöreä nolla! Sulo ja uusi ystävä Martti Luther-playmobil. 

Tämän vuoden alussa työantajani vaihtui ja pitkin vuotta on tullut erinäisiä muutoksia, mm. uudet esimiehet, sekä joitain uusia tehtäviä. Sinällään en vastusta muutoksia, ne voivat olla hyvinkin positiivisia, mutta uudet jutut näyttävästi vievät energiaa, aikas paljon. Kun työpäivä menee pitkälti tietokoneen äärellä, niin kotosalla tietokoneen avaaminen tuntuu ylitsepääsemättömältä.

Näin on himmentynyt rakas blogiharrastukseni. En vielä suostu sanomaan lopullisia hyvästejä. Enkä voi tehdä uudenvuodenlupausta, jossa lupaisin paljon uusia postauksia tulevalle vuodelle. Ainoastaan voin nöyrästi kiittää ja niiata niksauttaa teille ihanille, sitkeille lukijoille ♥.

Onnea ja iloa vuodelle 2017!
Päästään juhlimaan 100-vuotiasta Suomea.

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihana sulo ja Martti-kaveri : ) Ihan samoja pohdintoja mulla, että blogi jäänyt harmillisesti vähän jalkoihin. Ravelryyn tulee kirjattua kaikki neuleet niin sitten ei enää jaksaisi erikseen käsitellä kuvia blogia varten. No onneksi on kuitenkin Insta!

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Oli niin tai näin, oikein hyvää uutta vuotta teille ja kiitos menneestä vuodesta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle Anna♥
  Hyvästellään vanha vuosi ja toivotetaan uusi vuosi tervetulleeksi.

  VastaaPoista
 4. Niin tiedän tuon tunteen. Vaikka muutokset työssä olisivat mukavia, energiaa palaa. Tosin sitä palaa tällä hetkellä myös täällä kotona rikkalapionvarressa, mutta kyllä täällä sitten saa vastinettakin. Leppoisaa ja rauhallista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Voihan ihanat, riiviömäiset kissanpennut ♥

   Poista
 5. Toivottavasti jaksat vielä blogin parissa, vaikka harvoinkin. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!