lauantai 8. syyskuuta 2012

Onnenpäivä kirppiksellä vol II

Tänään kävimme tavallisella kauppareissulla. "Bonuksena" kysyin mieheltä mennäänkö tehtaanmyymälään ("rätei ja lumpui") vai kirppikselle -onneksi hän valitsi kirppiksen.

Aivan ensiksi käsiini tarttui Teiniasu Oy:n tummanruskea, samettinen, ihana trenssitakki. Valitettavasti takki oli liian suuri ja värikin väärä. Koskahan minä ja unelmien nahkatakki kohtaamme? Toivottavasti pian, koska kohta on liian kylmää (pessimisti).Seuraavaksi huomasin kahden (tylsän) kirjan alla jotain todella kiehtovaa -nimittäin Polaroid-kameran, jeee!Avec pastillirasia on herkullisen vaaleanpunainen. Muistatteko koska näitä on ollut myynnissä? 80-luvulla?Metalliset, itämäisesti kuvioidut lasinaluset x 6. Nämä siirtyvät heti (pesun jälkeen) käyttöön.Robertilla on ollut kiireinen päivä; ensin täytyi vahtia mehustamista (huom. katin vakava ilme).... ja välillä kuvattiin kirppislöytöjä :)

Lisäksi löysin Suomalaisen alennusmyynnistä hienoa, tummanvihreää lahjapaperia jouluksi ja pari muistikirjaa (toinen joululahjaksi?). Alkuperäinen suunnitelmani oli käydä pikaisesti kaupassa ja parannella flunssa lopun päivää -ehkä flunssa paranee näinkin, toivottavasti.

2 kommenttia:

  1. Hianoja! Löytyyköhän Polaroidiin vielä kuvauspaperia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys Riina! Ilmeisesti Fuji valmistaa vähän isompaa kuvauspaperia ja pienellä virittelyllä sen saa ehkä toimimaan. Toisaalta kamera itsessäänkin on hienon näköinen, mutta aina parempi jos sitä voi käyttääkin ;)

      Poista

Kiitos kommentista!