tiistai 25. syyskuuta 2012

Salamaihastus

Ihastus alkoi pikku hiljaa ja viipyillen, kunnes se iski kuin salama keskellä kirkasta päivää -nimittäin ihastus oranssiin väriin. Vuosikausiin lähes ainoat oranssit esineet ovat olleet / ovat oranssivalkoinen hammasharja ja kesän suosikkipikkulaukku. En siis juurikaan ole välittänyt kyseisestä väristä, se on vaan jotenkin liian värikäs ja intensiivinen makuuni.


Marie Claire-lehden ostin heinä-elokuussa ja jo silloin kiinnitin huomiota kuvan oranssilla maustettuun sisustukseen. Asia ilmeisestikin jäi jonnekin alitajuntaan muhimaan, kunnes se tänään palasi mieleeni.

Nyt on akuutti oranssin kaipuu. Ehkä se johtuu viileästä ja sateisesta kesästä? Pikaisesti etsiskelin nettikaupoista erilaisia, oransseja tyynynpäällisiä. Nythän olohuoneessa on musta-harmaa-valkoiset tyynynpäälliset.Kuvat Esprit, Ellos ja Indiska.

Mitäs pidätte oranssilla maustetuista tyynynpäällisistä?

Minun mittakaavassa tämä on vähän radikaalia, oranssia sisustukseen tai yhtikäsmihinkään? Yhdistäisin siis yksivärisen ja jomman kumman kuviollisista tyynynpäällisistä, en siis kaikkea kolmea kerralla. Yksivärinen toimisi myös jo olemassa olevien harmaa-musta-valkoisten tyynynpäällisten kanssa.

Miehen spontaani kommentti oranssiin ihastukseeni oli "etootosissas" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!