Vohveliraudan olen joskus saanut Mummulta ja vekotinta tulee todella harvoin käytettyä. Aina vaikeinta on löytää sopiva "paahtoaste". Nyt vohveleista tuli melkolailla kullanruskeita, mutta jotenkin pahvisen näköisiä. Mies kuitenkin totesi, että ne ovat täydellisiä vohveleita ♥.
Ainakin vohvelit olivat herkullisia ♥.
"Jälkiruuaksi" söimme kaura-omenapaistosta, ohjeen löysin Kinuskikissa-blogista. Se oli aivan superhyvää. Viikonlopun ohjelmassa on siis armotonta herkuttelua :)
Vohvelit on niiiiin hyviä! Jotenkin vaan sen vohveliraudan esiinkaivaminen ja puhdistaminen jne on usein ylivoimaisen vaikeaa. Sen takia niitä tuleekin tehtyä niin harvoin.
VastaaPoistaMinusta vaahterasiirappi ja kermavaahto ovat parhaat vohvelintäytteet. <3
Vohvelit olivat kyllä kaiken vaivan arvoisia :) Vaahterasiirappia täytyykin kokeilla seuraavalla kerralla.
Poista