keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Remonttiuutisia


Makuuhuoneen remontti edistyy hiljalleen; vanhat seinälevyt ovat jo poissa ja uudet puukuitulevyt ovat asentamista vailla. Levyjen asentamisen jälkeen laitetaan makulatuuripaperi ja sitten vasta varsinainen tapetti.

Suunnittelun kannalta vaikein vaihe oli sopivan tapetin löytäminen, varsinkin sellaisen joka miellyttää molempia ja mahtuu budjettiin, sekä on materiaaliltaan paperia. Wallpaperdirectin sivuilla on todella laaja valikoima tapetteja (lue liian laaja). Tilasin kolmesta tapetista mallikappaleet ja ne tulivat viikossa. 

Varsinkin kahden harmaan sävyisen tapetin kesken valinta oli vaikea, mutta loppujen lopuksi helppo, koska mäntykuviota meillä on jo Pihlgren & Ritolan Sembramänty-tapetissa. Makuuhuoneen tapetiksi tulee Graham & Brownin Mirage charcoal-värisenä.

Vaikea valinta kahdesta harmaasta, oik. makuuhuoneen tuleva tapetti.

Alkuviikosta lähti tapettitilaus ja nyt jännityksellä odotan koska tilaus saapuu. Se miltä lopputulos näyttää on vielä arvoitus. Koko huonetta yllä olevalla tapetilla ei tapetoida vaan yksi seinä ja kaksi viereistä seinää saavat valkoisen värityksen, oikea sävy on vielä hakusessa. Neljättä seinää peittää alkuperäinen 60-luvun kaapisto.

Tänään googletin kuvia Mirage-tapetista, ja tein mielenkiintoisen löydön sitä on mm. uudessa amerikkalaisessa Once upon a time tv-sarjan lavasteissa, kuvia löytyy täältä.

Lopuksi vielä kuva makuuhuoneen seinien tapettikerrostumista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!