tiistai 26. kesäkuuta 2012

June! Photo a Day: 17. In your bag

Yleensä käytän isoa käsilaukkua ja raahaan mukana "puolta omaisuutta", mutta kesäksi olen yrittänyt siirtyä kevyempään kesävarustukseen.


Laukussa on ainakin seuraavat tavarat: Cartesio-kalenteri, purkkaa, nahkakukkaro, auton avaimet, koti- ja työavaimet, minikauppakassi, meikkipuuteri, kännykkä ja kotelo, sekä "nestuukeja".

Aikaisemmin olen käyttänyt Moleskinen kalentereita, mutta nyt olen ihastunut Cartesioon ♥. Kukkaroa toivon joskus synttärilahjaksi ja siskoltani myös sellaisen sain. Aikanaan sain Mummulta lahjaksi lompakon ja hän pahoitteli, "ettei löytänyt sellaista rahapussi-mallia jossa raha myös pysyisi" (valitettavasti).Sisältöään paljon mielenkiintoisempi on tottakai laukku ja kuvan nahkalaukku on yksi suosikeistani. Ja mikä tärkeintä (ulkonäön lisäksi): vaikka se on suht pieni, mahtuu sinne myös järkäle, puuteri, kännykkä ja kukkaro :)

2 kommenttia:

 1. Tuo onkin ainainen haaste: matkaan pitää saada pahimmillaan läppäriä myöden koko maallinen omaisuus ja laukun pitäisi olla pieni ja helppo kannettava. Heeeelppo yhtälö.

  Minullakin on jokin fiksaatio paperikalenteriin. Aina ollut. Kai se on sitä, että elämäni ei ole hallussani ja kalenterin raahaaminen tuo edes hieman turvallisuuden tunnetta, että teen jotain sen kontrolliin saamiseksi. Yleensä kalenterini on A5 kokoa, joten sekin vie tilaa. Muuten sisältö kuulostaa hyvin saman tapaiselta kuin sinulla, puhelia tosin löytyy kaksin kappalein: oma ja virman.

  Hauskan näköinen laukku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella "Heeeelppo yhtälö" ;) Paperinen kalenteri on paljon kivempi, kuin kännykän kalenteri, ja toimii todennäköisesti paremmin.

   Poista

Kiitos kommentista!